articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tevi otel fara sudura de la Valro Trade – calitate garantata!

Tevi otel fara sudura de la Valro Trade – calitate garantata!

🕔24.Sep 2015

Luati legatura cu reprezentantii de la firma Valro Trade pentru a achizitiona tevi otel fara sudura de cea mai buna calitate! In functie de cerintele dumneavoastra, dar si de domeniul de activitate, ei va vor pune la dispozitie mai multe tipuri de tevi!

Tevi otel fara sudura la oferta

Aveti nevoie de tevi otel fara sudura? Dati comanda de la firma Valro Trade! In oferta veti gasi mai multe modele. In functie de domeniul de activitate si de cerintele dumneavoastra, aveti de ales intre: tevi laminate la cald, tevi trase la rece, tevi din otel nealiat / aliat si tevi cu granulatie fina.

De ce sa comandati tevi otel fara sudura si nu din cele clasice? Intrucat sunt superioare in ceea ce priveste calitatea. Neexistand nici un punct de sudura pe suprafata lor, nu au cum sa cedeze, deci sunt mult mai fiabile si mai rezistente. Datorita acestui lucru, ele pot fi utilizate fara probleme atunci cand este necesara transportarea petrolului, spre exemplu, sau cand trebuie facut un racord la teava mare de gaze naturale.

In afara de acest lucru, sunt fabricate conform celor mai inalte standarde si avandu-se in vedere normele in vigoare.

Valro Trade – furnizor de tevi otel fara sudura

Firma Valro Trade are drept obiect de activitate comercializarea de produse metalurgice, inclusiv de tevi otel fara sudura, fiind specializata in fabricarea celor elicoidale si a celor longitudinale. Ele se utilizeaza cu precadere in industria constructoare de masini, industria energetica si nucleara, dar si in industria petrolului si gazelor.

Datorita faptului ca sunt fabricate conform standardelor ISO si SREN, calitatea le este de necontestat. Cine doreste, le poate comanda oricand, la un pret accesibil.

In plus, echipa Valro Trade este formata din personal calificat, care are experienta in domeniu si care raspunde cu succes oricarei provocari venite din partea clientilor.

Un alt motiv pentru care e bine sa colaborezi cu Valro Trade consta in faptul ca firma dispune de dotari complete, necesare in domeniul in care activeaza. Este vorba despre: poduri rulante, spatii de depozitare, echipamente de ultima generatie si mijloace de transport.

De ce sa achizitionati tevi otel sudura de la Valro Trade? Iata cateva motive:

– costurile nu sunt mari ca la concurenta;

– calitatea produselor este foarte buna. Fiind fabricate potrivit normelor si standardelor din domeniu, din start raspund cerintelor pietii;

– oferta este diversificata. In functie de necesitati, Valro Trade are in catalog mai multe tipuri de produse;

– comenzile sunt onorate cu promptitudine, astfel ca nu se vor inregistra intarzieri in utilizarea lor;

– orice solicitare este tratata cu profesionalism si eficienta.

Nu trebuie omis nici faptul ca firma investeste in mod constant in dezvoltarea continua si in adaptarea serviciilor si produselor astfel incat sa raspunda nevoilor pietii si sa mareasca portofoliul de clienti.

Rasfoiti oferta de la firma Valro Trade si comandati tevi otel fara sudura! Sunt de cea mai buna calitate, nu costa mult si se gasesc intr-o oferta variata. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Galati, str. Buzdugan, nr. 2760

Telefon: 0745.575.213, 0728.575.213