articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Termopane VEKA De Calitate de la Firma Premium Fenster

Termopane VEKA De Calitate de la Firma Premium Fenster

🕔08.May 2015

Ferestrele termopan sunt cea mai buna alegere. Rezistente, durata lunga de viata, oferind izolare fonica si termica, ferestrele termopan sunt cea mai buna solutie oferita de lumea moderna.

Firma Premium Fenster are ca obiect principal de activitate comercializarea de usi si ferestre din termopan, precum si accesorii pentru acestea, la un raport avantajos calitate-pret. Punctele de lucru si show-room-urile firmei se situeaza in diverse locatii astfel incat clientii sa ii poate gasi mai usor pentru a avea acces la produsele care le vor aduce o multime de beneficii. Premium Fenster este partenerul ideal atunci cand vine vorba de indeplinirea celor mai exigente cerinte in acest domeniu, iar tamplariile inovatoare pe care le ofera spre vaznare va pun in valoare locuinta, ajutandu-va sa creati un spatiu optim in care sa va simtiti confortabil.

Firma are showroom-uri in Timisoara, Deva si Arad. Specialistii firmei sunt bucurosi sa vina in intampinarea cerintelor clientilor, cu solutii customizate pentru fiecare in parte. Premium Fenster  are ca parteneri producatori renumiti in acest domeniu, precum Gealan, Veka Liderplast, KBE, Salamander, KBE, Liderplast sau Kommerling ce va asigura de faptul ca veti beneficia de produse capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente asteptari.

De ce sa alegi termopane VEKA de la Premium Fenster?

Cand spui VEKA spui calitate si profesionalism prin toate activitatile pe care le intreprinde, incepand cu testarea materiei prime si a produsului in diverse stadii ale procesului de fabricatie, continuand cu indicatorii stricti de calitate sub care sunt prestate serviciile catre client si activitatile de logistica. Calitatea unei ferestre se bazeaza pe stabilitatea profilului. Proportional cu aceasta, creste rezistenta la colturi si efectul antiefractie este mai sigur (datorita stabilitatii elementelor de feronerie), iar rezistenta in exploatare este garantata pentru o perioada indelungata de timp.

Ferestrele si usile din profile VEKA sunt recunoscute pentru rezistenta deosebita datorata, in primul rand, faptului ca grosimea peretelui exterior de 3,0 mm (±0,2mm) respecta cu rigoare norma europeana pentru usi si ferestre in clasa superioara de calitate: clasa A.

  • Veka Softline cu 5 camere de izolare

Se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel. Mai mult, SOFTLINE 70AD permite realizarea de ferestre cu deschidere exterioara. Sistemul de fereastra VEKA SOFTLINE 70AD este intercompatibil cu sistemul de fereastra VEKA SWINGLINE, in toc, cercevea, montant si bagheta.

  • VEKA Effectline 70 mm 5 Camere izolare

EFFECTLINE este un sistem necoplanar avand adancimea profilului de 70 mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Cu sistemul EFFECTLINE se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara.

Acestea sunt doar cateva dintre modele de ferestre termopan VEKA oferite de Premium Fenster. Puteti alege dintr-o varietate de culori si dimensiuni, cu deschidere interioara, exterioara sau culisante in functie de preferintele dumneavostra. Alegand ferestre termopan VEKA de la Premium Fenster beneficiati de calitate, garantie si siguranta. Apelati cu incredere la echipa de specialisti a firmei si ei va vor ajuta sa faceti alegerea cea mai buna in functie de necesitatile dumneavoastra.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică