articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Termoflux – izolatii termice si fonice pentru orice tip de constructii

Termoflux – izolatii termice si fonice pentru orice tip de constructii

🕔08.Aug 2013

Te-ai saturat sa platesti costuri uriase la incalzire? Vrei ca locuinta ta sa beneficieze de protetie termica si fonica la cele mai inalte standarde? Cauti o solutie inovativa in acest sens, ieftina si eficienta? Foarte simplu! Compania oradeana Termoflux vine in intampinarea clientilor oferindu-le lucrari de termo si fono izolatii cu celuloza prin intermediul sistemului Isocell.

Celuloza – alegerea potrivita in materie de izolatii termice si fonice

Avantajele sistemului de izolare Isocell, al companiei Termoflux, se datoreaza caracteristicilor extraordinare ale celulozei si modului in care aceasta este tratata si produsa. Caracteristicile celulozei: structura de fibra, capacitate de absorbtie mare si faptul ca este impregnata cu saruri borice sunt cateva dintre cele mai importante caracteristici ale acestui material

Produsul final este mai apoi supus unor teste de laborator, in vederea controlului calitatii prin realizarea testelor de ardere, introducerea in camera de clima si, mai apoi, simularea extrema a tuturor conditiilor pentru care este prevazut materialul de ardere.

Acest tip de izolatie a aparut in America, in jurul anilor 1920, iar in Romania se folosea celuloza, in anii 1989 pentru izolatia dintre perete si tocul ferestrelor, fiind inlocuita in prezent de spuma poliuretanica.

Odata cu trecerea timpului, lucrurile s-au schimbat, romanii optand tot mai des pentru aceasta tehnica de izolatie pe baza de celuloza, datorita avantajelor de care beneficiarul se bucura, odata aceasta montata locuintei.

Din 2003 si pana in prezent se observa o crestere a cererii proprietarilor de locuinte pentru aceasta izolatie pe baza de fibre de celuloza.

De ce sa apelam la compania Termoflux pentru lucrari de izolatii fonice si termice?

  • Profesionalismul si seriozitatea echipei de muncitori a firmei sunt la nivele nemaintalnite pe piata de profil locala si din zona Transilvaniei;
  • Echipa firmei poate realiza lucrarea de izolatie termica indiferent de tipul constructiei, dumneavoastra beneficiind de toate avantajele pe care le ofera izolatia cu fibre de celuloza.

Compania s-a infiintat in anul 2007 din dorinta de a oferi clientilor solutii inovative si eficiente de izolare. In acest sens, firma executa lucrari de izolatii eficiente, indiferent de tipul constructiei. Materialul utilizat pentru aceste izolatii este celuloza. Avantajele utilizarii acesteia sunt numeroase: pe langa protectia termica si fonica se remarca rezistenta la umididitate si absorbtie, dar si la ardere.

Din dorinta de a oferi clientilor solutii profesionale in domeniul izolatiilor termo si fono, compania Termoflux din Oradea realizeaza lucrari de fonoizolatii cu celuloza la cele mai ridicate standarde.

Celuloza din componenta sistemului Isocell face fata cu succes necesitatilor clientilor, fiind o buna modalitate de izolare, in special pentru lucrarile de izolatii fonice. Pe langa protectie fonica ridicata, acest sistem de izolare ofera avantaje si din punct de vedere termic, oferind o termoizolatie aproape perfecta, ce va duce la o scadere substantiala a costului facturilor la incalzire.

Acest produs este 100% natural, producand de 33 de ori mai putina energie in comparatie cu spuma poliuretanica sau vata minerala.

Date de contact:

Denumirea firmei: Termoflux Oradea;

Numar de telefon: 0744 579 558 sau 0770 315 014.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare