articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Termoflux – Fonoizolatii cu celuloza, oaza de liniste la tine in casa.

Termoflux – Fonoizolatii cu celuloza, oaza de liniste la tine in casa.

🕔31.May 2013

Te-ai saturat sa auzi cum se cearta vecinii de la 3? Vrei sa scazi si mai mult cheltuielile cu incalzirea? Iti doresti ca locuinta ta sa beneficieze de protectie termica si fonica la cele mai inalte standarde? Noi te ajutam, recomandandu-ti cea mai buna companie in domeniu. Gata cu stresul provocat de muzica rockerilor de deasupra, fata cu facturile cu trei zerouri iarna, gata cu scandalurile si meciurile ce parca se joaca la tine in sufragerie. Cu Compania Termoflux din Oradea, o firma ce realizeaza lucrari de termo si fonoizolatii cu celuloza prin intermediul sistemului Isocell, iti transformi casa intr-o oaza de liniste si confort termic.

Infiintata in anul 2007 din necesitatea de a oferi solutii inovative si eficiente de izolare, societatea executa lucrari de izolatii eficiente, indiferent de tipul constructiei. Materialul utilizat este celuloza. Avantajele utilizarii acesteia sunt numeroase: pe langa protectia termica si fonica se remarca rezistenta la umiditatea si absorbtie dar si la ardere.

Un aspect foarte important ce trebuie mentionat mai intai de toate este reprezentat de costurile de incalzire, care sunt reduse cu pana la 80% in comparatie cu celelalte sisteme de izolare. S-a demonstrat stiintific ca celuloza este de 5 (cinci) ori mai eficienta in comparatie cu polistirenul, si de 8 (opt) ori mai buna decat vata minerala. E simplu de aplicat, fiind realizata din ingrediente 100% naturale si reciclabile. De exemplu, exista posibilitatea ca proprietarul sa-si izoleze simplu mansarda.

Acest produs este supus unui control al calitatii pentru a raspunde cu succes necesitatilor de izolare. Celuloza trece prin mai multe etape: sortare, tratare, macinare, impachetare, etc pentru a face fata procesului de izolare. Experienta acumulata pe parcurs si calitatea lucrarilor realizate recomanda firma din Oradea ca fiind solutia unica si inspirata pentru necesitatea casei voastre.

Din necesitatea de a oferi clientilor solutii profesionale compania Termoflux din Oradea realizeaza lucrari de fonoizolatii celuloza la cele mai ridicate standarde. Acum a venit si randul dumneavoastra sa va relaxati cu adevarat in apropriul camin, fara a suporta decibelii vecinilor, fie de bloc fie din curte vecina.

Sa va mai spunem cate ceva despre acest miraculos material. Celuloza produsa de Isocell face fata cu succes necesitatilor clientilor, fiind o modalitate forte bune de izolare, in special in cazul lucrarilor de fonoizolatii. Beneficiile realizarii acestor lucrari sunt inestimabile. Pe langa protectia fonica ridicate, trebuie tinut cont si de izolarea eficienta pe timpul iernii si rezistenta crescuta la caldura. In plus, acest material poate fi utilizat pe o arie extinsa, in cazul tuturor suprafetelor. Celuloza se aplica in ma multe straturi, prelucrandu-se cu usurinta.

Va reamintim ca acest produs este 100% natural, producand de 33 de ori mai putina energie, asta in compartie cu spuma poliuretanica sau vata minerala. Iata cateva detalii tehnice referitoare: absorbtia apei – 30-60 kg/m cub, rezistenta la curent – 30-50 kg/m cub, conductabilitate termica – 28 – 85 kg/m cub, comportamentul la foc (rezistenta la ardere) – Clasa B1. Va mai recomandam cu caldura si liniste: in momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Proprietar: Termoflux
Ţara: Romania
Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: Str. Averescu nr. 27
Telefon: 0744 579 558
0770 315 014
Fax: 0359 455 941

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare