articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Termoflux: fonoizolatii celuloza in Oradea

Termoflux: fonoizolatii celuloza in Oradea

🕔02.Aug 2013

Doriti sa va izolati fonic locuinta si nu aveti cunostinte de specialitate in domeniu? Doriti sa angajati cei mai buni mesteri de pe piata care sa poata garanta o fonoizolatie de calitate utilizand materiale de ultima generatie si aparatura specifica? Pentru toate acestea exista Termoflux, o companie din Oradea ce isi desfasoara activitatea in domeniul termoizolatilor si fonoizolatilor din celuloza. Pentru mai multe detalii despre proprietatile celulozei si despre serviciile Termoflux cititi randurile de mai jos.

Vara este anotimpul renovarilor si modernizarilor ceea ce inseamna ca pregatirile pentru iarna sunt in desfasurare. De cele mai multe ori lucrarile de constructie sau de amenajare implica cresterea confortului si economisirea energiei prin efectuarea de termoizolatii si fonoizolatii. Daca termoizolatiile asigura pastrarea caldurii si optimizarea consumului de gaze naturale, fonoizolatiile ofera protectie fonica dar si termica. Fonoizolatiile sunt de dorit atunci cand apartamentul sau locuinta dumneavoastra este amplasata intr-un mediu cu poluare fonica, un factor de stres ce ar trebui eliminat cu rapiditate. Confortul caminului ar trebui sa reprezinte un loc de relaxare, de liniste nu un nou factor de stres.

Dar atunci cand doriti sa efectuati astfel de operatii asigurativa ca alegeti cele mai bune servicii disponibile pe piata. De regula lucrarile de renovare sunt facute pentru a dura o perioada indelungata de timp ceea ce inseamna ca materialele utilizate precum si mana de lucru trebuie sa fie de calitate crescuta. Pentru a va asigura de profesionalismul muncitorilor si de calitatea fonoizolatiilor aplicate, apelati la serviciile unor profesionisti: Termoflux.

Termoflux isi are sediul in Oradea asadar lucrarile prestate de companie se adreseaza locuitorilor orasului deja mentionat dar si din imprejurimi. Fonoizolatiile din celuloza se executa atat pentru cladiri publice, cat si pentru imobile personale. Dupa cum am precizat materialul utilizat pentru realizarea izolatiilor este celuloza. Aceasta prezinta o serie de proprietati (ofera valoarea cea mai buna de izolatie pe timpul iernii, precum si o rezistenta ridicata la caldura pe timpul verii, de 5 ori mai buna decat polistirenul, si de 8 ori mai buna decat vata minerala) care asigura rezultatele dorite. Celuloza se prelucreaza usor, este un produs regenerabil contine aditivi pur naturali (este impregnat cu saruri borice) si necesita o energie minima la producere.

Datorita acestor proprietati, celuloza ca material termoizolant si fonoizolant este utilizata in SUA inca din anii 1928, cand a fost conceputa prima masina de suflat. Dupa cum puteti observa, daca doriti lucrari de calitate, durabile si eficiente, apelati la personalul Termoflux. Experienta acumulata in decursul anilor dar si aparatura de ultima generatie garanteaza satisfacerea tuturor cerintelor manifestate de viitori beneficiari.

Pentru a comanda executarea unei fonoizolatii din celuloza solicitati serviciile Termoflux utilizand datele de contact de mai jos. Tariful lucrarii va fi stabilit in urma realizarii unui proiect de catre echipa companiei noastre care se va deplasa la fata locului pentru constatare si trasarea principalelor directii dupa care izolatia se va ghida. In acelasi timp puteti gasi mai multe informatii despre activitatea Termoflux dar si despre proprietatiile celulozei, accesand site-ul companiei. Tot acolo puteti obtine asistenta tehnica si sfaturi gratuite pentru realizarea proiectului dumneavoastra.

Termoflux, contact:

SC Termoflux SRL Oradea
Str. Averescu nr. 27
Tel: 0744-579558 sau mobil(rds) 0770.315.014
Tel/Fax: 0359-455941
E-mail: termoflux@gmail.com

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare