articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Termoflux – Alege o firma profesionista in fonoizolatii!

Termoflux – Alege o firma profesionista in fonoizolatii!

🕔04.Dec 2013

In pragul anotimpului cel mai indragit de cei mici, dar cel mai urat de cei mari, cu totii dintre dumneavoastra cautati cele mai bune solutii prin care puteti sa castigati, daca se poate, si un grad in plus in interiorul locuintei pe timp de iarna. Pe piata exista o sumedenie de solutii in ceea ce priveste protejarea locuintelor de gerul naprasnic care bate la usa cu putere. Important este sa stiti s-o alegeti pe cea mai eficienta pentru dumneavoastra. Daca nu v-ati hotarat inca la care sa apelati, noi va recomandam solutia izolatiilor cu celuloza de la compania Termoflux din Oradea. Izolatia termica si fonica cu celuloza ofera solutia optima de izolatie termica interioara, conducand la eliminarea puntilor termice (suprafete de mica intindere de la nivelul structurilor exterioare care dispun de o izolatie termica necorespunzatoare in raport cu restul constructiei), timpi de executie scazuti si implicit mult mai precisa comparativ cu variantele traditionale.

Aparuta pe piata relativ recent, in anul 2007, Termoflux va pune la dispozitie solutii inovative si eficiente de izolare, executand lucrari de izolatii, indiferent de tipul constructiei. Materialul utilizat este celuloza. In ceea ce priveste lucrarile de fonoizolatii cu celuloza, avantajele realizarii acestora sunt numeroase: pe langa protectia termica si fonica se remarca rezistenta la umiditate si absorbtie, dar si la ardere.

In toate lucrarile de izolare a locuintelor, fie ca vorbim de termo sau fono izolatii, firma din Oradea are la baza celuloza produsa de Isocell. Aceasta este o termoizolatie din fibre de celuloza care este produsa din hartie de ziar printr-o procedura optima de reciclare. Materialul de baza al lui Isocell este lemnul ale carui caracteristici excelente sunt cunoscute de milenii. Isocell se produce in Austria, intr-una din cele mai moderne instalatii ale Europei.

Pentru producerea fibrelor de celuloza Isocell se utilizeaza exclusiv hartie de ziar. Hartia de ziar sortata este tocata marunt in sreder si introdusa apoi intr-o asa numita moara de tocat tip whirlpool care descompune hartia pana la obtinerea structurii ei fibroase. Fibrele de celuloza Isocell sunt impregnate cu sare de bor pentru a le proteja de foc, mucegai, insecte sau alti daunatori. Sarea de bor este de origine naturala si nu dauneaza omului sau mediului inconjurator. Ea se regaseste, de exemplu, in cantitati minime in alimente cat si in lichidele pentru lentilele de contact.

Isocell nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lanii. Nu irita pielea, nici nu este agresiva si din acest motiv este evaluata drept un termoizolant simpatic.

Benficiile executarii unor astfel de lucrari de fonoizolatii Termoflux in locuintele dumneavoastra sunt inestimabile:

– celuloza este un produs ecologic, fiind obtinut din reciclarea hartiei si aditivat doar pentru a devenii ignifug si a nu favoriza aparitia fungilor si a rozatoarelor.

– celuloza are caracteristici de izolant termic superioare materialelor traditionale

– coeficientul de transfer termic este mai bun decat al vatei minerale, iar punerea in opera fara discontinuitati , fara “pungi de aer” la imbinarea cu structura pe care se monteaza, ii sporeste performantele de izolator termic.

– celuloza de la Isocell este un izolant fonic net superior materialelor traditionale

– celuloza rigidizeaza structura in care se injecteaza

– se poate folosi la marirea stratului de termo si fonoizolatie al cladirilor deja existente prin injectare peste stratul initial de material traditional, fara sa fie nevoie de demontarea lambriurilor sau a peretilor de gips carton. Se fac orificii prin care se injecteaza celuloza si apoi cu un efort minim se repara doar orificiile, cheltuielile si deranjul fiind minime.

Date de contact:

SC Termoflux SRL Oradea

Str. Averescu nr. 27

Tel: 0744-579558 sau mobil: 0770.315.014

Tel/Fax: 0359-455941

E-mail: termoflux@gmail.com

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin