articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Telsat Systems – siguranta este oferita de sistemele de supraveghere video!

Telsat Systems – siguranta este oferita de sistemele de supraveghere video!

🕔05.Nov 2013

Pentru siguranta ta si a familiei tale sau a angajatilor tai, este important sa instalezi anumite sisteme de supraveghere video. In plus, aceste sisteme de supraveghere video pot fi instalate la intrarea in blocuri pentru siguranta locatarilor sau in incinta magazinelor pentru siguranta angajatilor. Eficiente pentru prevenirea comiterii unor infractiuni pe care le impiedica doar simpla existenta a acestor sisteme, sistemele de supraveghere video sunt indispensabile intr-o gama variata de situatii. Sistemele de supraveghere video sunt formate dintr-o camera conectata la un monitor, iar cele mai complexe includ un numar mare de camere, dispozitve de control, de inregistrare si vizualizare mai avansate. Sistemul de supraveghere video are rolul de a supraveghea perimetrul obiectivului protejat, precum si caile de acces in obiectiv.

Sistemul de supraveghere video este format dintr-un DVD, camere video care sunt de mai multe tipuri si surse de back-up pentru DVR si camere video. Imaginile care sunt inregistrate, pot fi vazute local pe un monitor, televizor sau in reteaua de televiziune a casei. Pentru o mai buna protectie a spatiului protejat, sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu sistemul de alarma. Sistemul de supraveghere functioneaza pe principiul de inregistrare video, iar datele se stocheaza pe un hard disk. In cazul in care sistemul are o conexiune la internet, imaginile pot fi urmarite in timp real, de pe orice calculator, sau chiar de pe un smartphone. Gratie sistemelor de supraveghere video este micsorat timpul de raspuns in situatii de criza si pot fi identificati mai usor suspectii in cazul savarsirii unei infractiuni. Aceste sisteme de supraveghere video ofera un sentiment de siguranta sporit si sunt reduse astfel costurile ce tin de securitate.

Camera video comercializata de Telsat Systems este de inalta rezolutie, color si poate vedea atat ziua, cat si noaptea. In plus, aceasta are un senzor auto-iris si un senzor de miscare pentru 8 zone programabile. Pentru consiliere si mai multe informatii de ordin tehnic, solicita asistenta companiei Telsat Systems. In momentul alegerii unui sistem se ia in considerare calitatea pe care o doreste clientul, ca sistemul de supraveghere sa fie simplu de utilizat, se ia in considerare timpul care trebuie pastrata o anumita informatie si cine poate accesa imaginile live sau inregistrate. Pe langa faptul ca aceste sisteme video ofera posibilitatea identificari unor persoane sau a unor activitati suspecte, ele ofera si dovada inregistrata a producerii evenimentului prejudicios. Camera video este cel mai important echipament al sistemului, intrucat aceasta preia imaginea prin intermediul obiectivului si o transforma intr-un semnal electric, analogic sau digital in functie de camera si transmiterea lor catre DVR-uri.

Compania Telsat Systems, infiintata la Bucuresti se ocupa de sistemele antiefractie, fiind autorizati de Inspectoratul General al Politiei Romane. Compania proiecteaza, instaleaza si intretine aceste sisteme de control acces si pontaj, sisteme de sonorizare, echipamente automatizare porti si alte asemenea sisteme antiefractie de le cei mai cunoscuti producatori in domeniu. Pentru ca siguranta este o nevoie fundamentala in societatea actuala, este necesar a utiliza sisteme de supraveghere video Telsat Systems. Pentru infomatii suplimentare si date tehnice sau preturi, contacteaza echipa Telsat Systems.

Datele de contact ale firmei Telsat Systems

Adresa firmei: Str. Grivitei, Nr. 134-136, Bucuresti

Telefon: 0722 661 575

Email: telsatsystems@yahoo.com

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de