articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Telemarc: debitare cu plasma, pentru taieri precise!

Telemarc: debitare cu plasma, pentru taieri precise!

🕔12.Aug 2014

Ai nevoie de o taiere precisa prin intermediul unor echipamente inovatoare, menite sa garanteze calitatea lucrarilor si finisaje impecabile? Apeleaza la Telemarc pentru debitare cu plasma.

Avand experienta vasta in domeniul fabricatiei de materiale de construit, companie aradeana Telemarc iti pune la dispozitie si servicii debitare cu plasa, o metoda prin care ai certitudinea unor suprafete lipsite de imperfectiuni. In plus, daca ai nevoie de consiliere sau informatii suplimentare cu privire la detaliile tehnice sau suport tehnic, echipa noastra formata doar din profesionisti in domeniu, iti sta la dispozitie.

Pentru lucrari debitare cu plasma, Telemarc raspunde prompt oricaror solicitari, indiferent de complexitatea ori nivel de dificultate. Firma noastra se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice care au nevoie de debitare cu plasma chiar si pentru cele mai dure metale.

Debitare cu plasma- Inovatie in domeniul taierii

Dezvoltarile spectaculoase din ultimii ani ale procedeelor de taiere au ajuns la un nivel nesperat, oferind avantaje de ordin tehnic si economic comparativ cu prelucrarile mecanice clasice. Pe scurt, inovatia in domeniul tehnologic a facut posibila debitarea cu plasma, un proces de taiere termic care utilizeaza procedeul arc-scut.

Debitarea cu plasma este un procedeu des folosit pentru a taia profile din otel si alte materiale de grosimi diferite, utilizand plasma. Cu alte cuvinte, debitarea cu plasma este adecvata nu numai in cazul otelurilor, ci la toate materialele care sunt conductoare de electricitate.

Debitarea cu plasma se remarca prin viteze ridicate de taiere si margini debitate impecabil, la grosimi de tabla intre 1-150mm.

Chiar daca pare un proces extrem de complex, debitarea cu plasma se produce relativ simplu. Acest proces produce un arc electric strangulat care, prin energia sa termica ridicata si energia cinetica a gazului plasmei, topeste materialul si antreneaza materialul topit din rostul de debitare. Plasma este suficient de fierbinte pentru a topi metalul ce trebuie taiat si se deplaseaza suficient de rapid pentru a sufla metalul topit departe de taietura.

Acest proces este caracterizat prin viteze mari de taiere (si asta pentru ca energia dezvoltata de arcul de plasma este superioara fata de taierea oxi-gaz) intr-un timp scurt. Pe scurt, debitarea cu plasma se bucura de popularitate in majoritatea aplicatiilor tehnice gratie eficientei de taiere.

In concluzie, debitarea cu plasma este ideala acolo unde se tine seama de nivelul calitatii taierii, precizia privind dimensiunile geometrice ale materialului prelucrat si, nu in ultimul rand, de cheltuielile specifice taierii propiu-zise.

Telemarc- Solutia pentru debitare cu plasma. Iti garantam precizie si preturi mici! Profita!

Crezi ca nu orice tip de metal poate fi taiat cu precizie? Te inseli! Telemarc, companie cu traditie in fabricarea si comercializarea materialelor de constructie, vine in sprijinul tau cu servicii de debitare cu plasma prin care orice metal este taiat rapid, fara imperfectiuni si costuri suplimentare.

Dispunem de toate resursele necesare unei taieri la un inalt nivel calitativ. In primul rand, compania Telemarc este formata doar din personal calificat, pregatit pentru orice tip de lucrare. In al doilea rand, dispunem de echipamente performante, de ultima ganeratie cu ajutorul carora realizam debitare cu plasma de mare finete.

Pentru lucrari de debitare cu plasma efectuate de specialisti in domeniu, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin