articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tehnisting – Executie instalatii gaze industriale

Tehnisting – Executie instalatii gaze industriale

🕔16.Feb 2015

Fie ca deti o companie care activeaza in domeniul industriei metalurgice, in industria alimentara sau in industria de masini, exista posibilitatea ca la un moment dat sa ai nevoie de echipamente si instalatii utilizate in sectorul gazelor. Pentru problemele tale noi, cei de la Tehnisting, avem solutia. Va oferim executie instalatii gaze industriale, echipamente si servicii de cea mai buna calitate.

La cine sa apelez pentru executie instalatii gaze industriale?

Cu sediul in Buzau, compania Tehnisting detine un portofoliu bogat de cunostinte in domeniul gazelor tehnice si dispune de o gama variata de servicii. De la fabricarea, distribuirea si pana la comercializarea instalatiilor, accesoriilor si echipamentelor utilizate atat in domeniul gazelor tehnice, cat si in domenii conexe.  Tehnisting va propune o lista generoasa de produse: butelii de oxigen, butelii oxigen medical, butelie azot, butelie argon, butelii acetilena, butelii heliu, butelii dioxid de carbon, electrozi sudura, sarma sudura, baghete sudura, consumabile sudura, accesorii sudura, echipamente protectia muncii.

Ne ocupam si de proiectarea si executia instalatiilor de mai multe feluri. Serviciile pe care le oferim: distribuitor echipamente medicale, proiectare instalatii gaze industriale, executie instalatii gaze industriale, proiectare instalatii antiincendiu, executie instalatii antiincendiu.

Pentru executie instalatii gaze industriale apeleaza la Tehnisting

Ce sunt gazele industriale? Pentru o mai buna perceptie asupra produselor pe care le oferim, va explicam in termeni simpli cateva idei. Gazele industriale se obtin prin descompunerea aerului. Aerul este expus unor serii de procese: comprimare, purificare, racire la temperaturi foarte joase. Aerul este supus comprimarii pana ajunge in stare lichida si apoi este descompus prin tehnica distilarii in oxigen, argon, azot si alte gaze nobile.

Lucrarile de proiectare a instalatiilor de gaze industriale sunt concepute conform nevoilor si cerintelor clientilor. La conceperea acestora s-a luat in calcul spatiul unde vor fi montate, dar si cantitatea de gaz pe care o vor distribui.

Firma noastra comercializeaza diferite gaze: oxigen, dioxid de carbon, argon, azot, heliu, acetilena, GPL si multe altele; sau amestecuri de gaze: dioxid de carbon cu argon, dioxid de carbon cu azot, argon cu hidrogen. Gazele se pot distribui in buteliile oferite de firma noastra sau in buteliile clientului, acestea fiind livrate la sediul clientului de catre Tehnisting, sau prin ridicare personala de la sediu.

Procesul de executie instalatii gaze industriale consta in montarea unor tevi ce asigura distributia uniforma a gazului la parametrii corespunzatori si in conditii de siguranta maxima, de la sursa de alimentare pana la unitatea terminala.

Executie instalatii gaze industriale lucrate la standarde inalte

Indiferent de activitatile pe care le desfasurati, Tehnisting va ofera solutii viabile la preturi competitive. Avem in spate o echipa priceputa, cu o vasta experienta acumulata pe parcursul anilor si folosim doar materiale de o calitate superioara, ce se pliaza cerintelor clientilor.

Desi Tehnisting are sediul in Buzau, la cerere poate asigura livrari prin curier rapid. Totul pentru ca nevoile clientilor sa fie satisfacute.

Ne gasiti si pe internet accesand pagina tehnisting.ro. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Apelati la serviciile noastre cu incredere si nu va vom dezamagi!