articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Team Event-Programe de team building pentru succesul companiei tale

Team Event-Programe de team building pentru succesul companiei tale

🕔16.Apr 2014

Doresti sa cresti performanta angajatilor tai si sa formezi o adevarata echipa unita bazata pe incredere, cooperare si comunicare? Poti obtine toate acestea intr-un cadru distractiv, in afara biroului, cu ajutorul unui concept de succes in intreaga lume: team building, o activitate in care ai prilejul ca prin distractie sa ajungi la performanta si rezultate notabile. Aceasta activitate serveste la imbunatatirea spiritului de echipa, la desfiintarea barierelor si stereotipurilor psihologice, la cresterea increderii in sine a participantilor si, nu in ultimul rand,  la cresterea responsabilitatii fiecarui membru.

Asadar, daca vrei ca combini distractia si voia buna cu dezvoltarea abilitatilor echipei tale intr-un context inedit si relaxant, apeleaza la Team Event, o companie specializata in dezvoltarea de solutii in domeniul resurselor umane. Principiul nostru este acela ca oamenii dau valoare unei companii! Daca doresti ca trainerii nostri tineri sa coordoneze programul tau, intra pe site-ul nostru www.teamevent.ro si inscrie-te! Profita de ocazie!

Ce este conceptul de team building?

Team building este un concept care se bucura de o popularitate mare oriunde in lume, cu beneficii majore in randul fiecarei companii. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest subiect, team building este procesul de motivare a grupului pentru a-si atinge telul, fiind o ¨tema¨pentru manager si membrii echipei. Cu alte cuvinte, acest concept reprezinta o iesire, altundeva decat in cadrul profesional, impreuna cu echipa cu care se exercita zi de zi, respectiva profesie.

Team building-urile de evaluare si testare sunt compuse din activitati outdoor si indoor. Activitatile in aer liber sunt reprezentate de diverse jocuri in echipa sau exercitii individuale, in care se urmareste atat evolutia fiecarei persoane in parte, cat si evolutia intregului grup. In acest caz, team building-ul puate lua forme diferite, in functie de marimea si natura echipei, dar si in functie de locul in care are loc activitatea. Astfel, jocurile distractive care implica totodata curaj, spirit de aventura, responsabilitate si capacitate de comunicare, sunt cele care fac deliciul team building-lui si cele care ajuta la ¨sudarea¨ echipei. Rezultatul activitatii va fi unul cu adevarat spectaculos pentru fiecare membru, dar si pentru compania din care fac parte.

Team Event: Team building- Construieste prin distractie si voie buna o echipa unita!

Daca nu ai descoperit inca beneficiile acestui concept, este timpul sa o faci si sa dai startul distractiei! Programele de team building in Romania create de TeamEvent.ro, fie ca este vorba de cele care presupun exercitii strategice ori de cele cu multa adrenalina, sunt orientate pe descoperirea, dezvoltarea si exersarea abilitatilor echipei, intr-un context securizat si distractiv. Mai mult decat atat, pentru a face programele noastre memorabile pentru echipa ta, folosim o varietate larga de metode.

Iata doar o mica parte din avantajele programelor noastre de team building:

– Consolidarea echipelor de lucru si a relatiilor interpersonale din cadrul organizatiei

– Cresterea implicarii si responsabilizarii angajatilor

– Cresterea motivatiei fiecarui membru

– Cresterea sentimentului de apartenenta la organizatie

– Cresterea calitatii serviciilor oferite si a productiei

Echipa www.TeamEvent.ro este formata din traineri experimentati gata sa ofere solutii eficiente cu ajutorul carora echipa ta sa-si dezvolte si sa implementeze abilitatile formate in cadrul programelor desfasurate alaturi de noi. In acest context, echipa noastra iti ofera suport post-actiune nelimitat, prin intermediul email-ului. Pentru a te convinge de profesionalismul Team Event dar si de calitatea serviciilor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Impreuna vom construi drumul spre succes!

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de