articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tassid Trans – solutii eficiente de inchirieri auto

Tassid Trans – solutii eficiente de inchirieri auto

🕔27.Feb 2013

La momentul actual este necesara o mobilitate crescuta pentru realizarea activitatilor de zi cu zi. In cazul in care nu detineti un autoturism pentru a satisface aceasta mobilitate, sau probabil masina dumneavoastra, din diverse motive, s-a avariat si este intr-un service auto pentru reparatii, o solutie pentru astfel de probleme este sa recurgeti la serviciile agentiilor ce se ocupa cu inchirierile auto.

Astfel de servicii de inchieri va sunt puse la dispozitie de firma Tassid Trans din Sibiu. Cu ajutorul acestei firme, dumneavoastra veti putea desfasura activitatile de zi cu zi intr-un mod rapid si la preturi de inchiriere foarte avantajoase.

In continuare vom vorbi putin despre autoturismele oferite spre inchiriere de catre firma sibiana si de conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a putea beneficia de un astfel de serviciu.

Tassid Trans dispune in garajul sau de 5 autoturisme:

 1. Fiat Punto. Dispunand de dotari precum aer conditionat, radio CD si avand asigurare CASCO, este o solutie ideala destinata celor ce vor sa circule in oras, datorita motorului pe benzina cu o capacitate de doar 1.200 cm3 ce ofera un consum foarte mic.
 2. Ford Focus. La fel ca Fiat Punto, si Ford-ul are un motor foarte mic ce-l face ideal pentru a circula in oras. 1400 cm3 este capacitatea cilindrica a motorului. Full Casco, 4 airbaguri, aer conditionat si radio CD sunt dotarile acestui autoturism.
 3. Fiat Grande Punto.
 4. Fiat Bravo.
 5. Volkswagen Transporter. Aceasta dubita este ideala pentru transportul de marfuri. Dintre dotarile acestui autoturism enumeram climatronic, radio CD, 2 airbaguri si un sistem de navigatie foarte usor de folosit.

Firma sibiana pune la dispozitia doritorilor aceste cinci autovehicule la preturi foarte accesibile, putand fi inchiriate pe perioade determinate sau pe perioada nedeterminata.

Clientul, la randul sau, trebuie sa respecte cateva conditii pentru a beneficia de serviciile Tassid Trans. Acestea sunt:

 •           plata integrala se face in avans in momentul in care clientul semneaza contractul de inchiriere. Sunt acceptate modalitatile de plata in valuta (euro sau dolari) sau transferul bancar. Pentru returnarea autoturismului inainte de perioada contractuala se va incheia un precontract pentru inapoierea valorii ramase.
 •           soferul trebuie sa posede un permis de conducere valid si o carte de identitate. Soferul va trebui sa aibe minim un an experienta si sa aiba nu mai putin de 21 de ani.
 •           in timpul programul predarea sau preluarea masinii nu este taxata;
 •           inchirierea nu se valideaza daca se doreste trecerea granitei. Acest serviciu este in curs de dezvoltare;
 •           masinile se vor prelua si se vor preda cu rezervorul plin;
 •           se percepe la semnarea contractului de inchiriere o garantie ce va fi returnata la terminarea acestuia.

In cazul in care doriti si un sofer, firma Tassid Trans va rezolva si aceasta problema. Soferii vor fi disponibili 8 ore pe zi la pretul de 20 de euro, iar pentru fiecare ora suplimentara se va percepe alti 5 euro. Daca se doreste si pe timpul noptii sofer, acestuia trebuie sa i se asigure cazare.

Garantia si protectia impotriva furtului reduce responsabilitatea clientului la doar o parte a vehicului in caz de daune sau furt.

Firma Tassid Trans ofera servicii serioase si profesionale de inchieri auto. Preturile avantajoase practicate de aceasta firma reprezinta un atuu.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din