articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Evenimente in targuri si expozitii!

Evenimente in targuri si expozitii!

🕔01.Feb 2013

Cand vizitam un targ sau o expozitie, foarte putini dintre noi se gandesc ca in spatele acestui eveniment exista o armata intreaga de oameni care au depus mult efort si au aranjat cu atentie fiecare detaliu.

Evenimentele care se desfasoara in targuri si expozitii sunt foarte diverse si acopera o paleta larga de domenii de activitate. Lansari sau prezentari de carte sau opere de arta, intalniri ale diverselor firme din aceeasi sfera de activitate, prezentari de produse si servicii si multe altele se organizeaza in targuri si expozitii care au ca tinta promovarea atat a firmelor, cat si a artistilor.

In organizarea acestor evenimente, importanta fiecarui detaliu este covarsitoare pentru atingerea scopului propus. De la alegerea locului unde se desfasoara pana la logistica si promovarea fiecarei actiuni, un targ sau o expozitie presupune o organizare foarte bine pusa la punct.

Dezvoltarea serviciilor datorata acestor necesitati a dus la infiintarea a numeroase firme care au ca obiect de activitate organizarea de targuri si expozitii.

Expo-Har din Harghita este o firma care s-a infiintat in anul 1995 si al carei obiect de activitate este organizarea de evenimente comerciale concretizata in targuri si expozitii de mai mica sau mai mare amploare. Evenimentele care se pot organiza cu sprijinul echipei de la Expo-Har sunt diverse si cuprind multe domenii: intalniri intre oamenii de afaceri, prezentari de produse si misiuni economice.

In conceptia celor de la Expo-Har, evenimentele de asemenea anvergura trebuie sa reprezinte o adevarata sarbatoare prin impactul pe care il realizeaza intre oamenii de afaceri si consumatorul final. Dorinta de a promova cat mai eficient firmele doritoare se concretizeaza in materialele folosite la targuri si expozitii, precum vitrine de sticla cu rafturi, tejghele de informatii, etajere – scara, panouri melaminate, mese si scaune de birou. Toate aceste materiale folosite ofera posibilitati diverse de promovare.

Firma dispune de logistica necesara organizarii evenimentelor, dispunand de mobilier pentru standuri si diverse alte accesorii necesare desfasurarii in bune conditii a evenimentului pe care clientul si-l doreste.

Expo-Har este organizatorul principal al targului Expo Ciuc. Acest targ de mare anvergura reprezinta o recomandare din portofoliul firmei pentru calitatea superioara a serviciilor oferite in domeniul organizarii de evenimente de acest gen.

Similar Articles
Un doctor nu a observat la ecografie că bebelușul nu are față

Un doctor nu a observat la ecografie că bebelușul nu are față

Un doctor obstretician din Portugalia a fost suspendat după ce un bebeluș s-a născut fără

Cea mai frumoasă fetiță din lume, la doar 6 ani

Cea mai frumoasă fetiță din lume, la doar 6 ani

La doar 6 ani este model, o fetiță din Rusia, devine cea mai frumoasă. Ea a

Fără multe gânduri a intrat cu mașina în mall. Motivul fiind foarte interesant

Fără multe gânduri a intrat cu mașina în mall. Motivul fiind foarte interesant

Într-un mall din Constanța un şofer a intrat cu maşina în încăpere pentru a arănja un

I-a tăiat gâtul iubitei după care a fugit

I-a tăiat gâtul iubitei după care a fugit

Un băiat de 21 de ani din Șotrile este cercetat penal pentru că a tăiat

În Transfăgărășan un bărbat a decedat după ce a căzut într-o prăpastie

În Transfăgărășan un bărbat a decedat după ce a căzut într-o prăpastie

Jandarmierii din Argeş au venit, luni, pentru a ridica trupul unui bărbat de 53 de ani, care