articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tamplarie aluminiu, numeroase avantaje pentru casa ta

Tamplarie aluminiu, numeroase avantaje pentru casa ta

🕔29.Apr 2015

Inainte de anul 1990 modernizarea casei si sporirea confortului locuintei era un deziderat mult mai usor de pus in practica. De ce? Deoarece pe piata nu se gaseau atat de multe materiale de constructii si de amenajari ca in 2015, ceea ce reprezinta astazi un dezavantaj atunci cand nu stii cu cine sa votezi. In acest sens, cand te duci la cumparaturi trebuie sa ai temele facute, sa cunosti caracteristicile si avantajele fiecarui material si articol in parte si astfel sa alegi in cunostinta de cauza. In ceea ce priveste ferestrele sau usile s-a renuntat demult la lemn, iar acum troneaza tamplarie aluminiu in topul preferintelor.

Caracteristici tamplarie aluminiu

De ce alege lumea tamplarie de aluminiu in detrimentul altor materiale? Deoarece aceste sisteme au o greutate cu mult mai redusa decat suratele lor, astfel incat durata de viata a constructiei nu este afectata de o greutate in plus.

De asemenea, tamplarie aluminiu este foarte rezistenta si face chiar concurenta otelului. Vorbim in acest caz de o rezistenta de nici mai mult, nici mai putin de 23 de ori mai mare decat in cazul PVC-ului si de 43 de ori mai mare in comparatie cu lemnul.

Sa nu uitam ca tamplaria din aluminiu rezista cu brio la razele solare, iar culorile isi pastreaza intensitatea pentru foarte mult timp. Durata de viata a acestei tamplarii ajunge si pana la 60 de ani, iar etanseitatea geamurilor si a partilor mobile se realizeaza cu ajutorul cauciucului, astfel ca vorbim despre un coeficient de transfer al caldurii foarte redus.

Sistemele de aluminiu in cazul ferestrelor include:

  1. tamplarie aluminiu fara bariera termica sau unicamerale – acestea sunt recomandate pentru climat moderat sau cald si se folosesc doar pentru amenajarea balcoanelor, a spatiilor industriale sau a spatiilor tehnice;
  2. tamplarie aluminiu prevazute cu bariera termica – acestea elimina conductivitatea metalului si asigura o izolare termica foarte buna fiind folosite chiar si intr-un climat rece. Se monteaza la exteriorul cladirilor si poti opta intre o gama variata de profile:

–          ferestre cu deschidere simpla exterioara sau interioara;

–          ferestre care au deschiderea oscilo-batanta;

–          ferestre cu deschiderea basculanta;

–          usi si ferestre care au deschiderea culisanta in plan paralel;

–          usi si ferestre coplanare;

–          usi cu posibilitatea de a fi deschise in ambele sensuri.

Tamplarie aluminiu de la Arcom Glass

Pentru atunci cand ai nevoie de tamplarie aluminiu, Arcom Glass din Bucuresti iti sta la dispozitie cu produse de calitate superioara. Arcom Glass este partenerul tau potrivit cand vine vorba despre constructia de fatade, deoarece iti ofera atat tamplarie de aluminiu, cat si servicii de proiectare pentru ca toata lucrarea sa iasa ca la carte.

Tamplaria de aluminiu furnizata de catre Arcom Glass este 100% ecologica, pote fi reciclata, prezinta etanseitate la vant si la ploaie, razele soarelui nu-i stirbesc calitatile, prezinta durabilitate si rezistenta foarte mare, control termic si izolare termica foarte buna, poti opta  pentru dimensiuni, culori si design diferite, astfel incat constructiile sa fie realizate cu pricepere, sa fie moderne si personalizate.

Care sunt preturile practicate de Arcom Glass? Pentru intrebari si informatii suplimentare despre tamplarie aluminiu, nu ezita si ia legatura cu echipa Arcom Glass!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se