articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tahografe digitale performante, numai la Fomco Prodimpex

Tahografe digitale performante, numai la Fomco Prodimpex

🕔15.Jun 2015

Multi tineri isi doresc ca imediat dupa ce implinesc 18 ani sa obtina si permisul de conducere. Condusul unui autovehicul e o activitate pe cat de placuta, pe atat de utila. Iti ofera independenta si posibilitatea de a ajunge rapid unde vrei, cand vrei, cu cine vrei. Cand ai o masina pe care poti sa o conduci nu mai e nevoie sa-ti faci programul dupa un mijloc de transport in comun precum trenul, autocarul sau microbuzul.

Pentru multi oameni condusul e o pasiune si o activitate care ii relaxeaza si ii face sa uite de griji. Pentru altii e o profesie. Indiferent daca te urci la volan din pasiune sau de nevoie, frecvent sau foarte rar, indiferent daca esti profesionist sau amator, experimentat sau incepator, cand conduci trebuie sa respecti regulile de circulatie si legile in vigoare. Nu amenzile sau confiscarea permisului sunt cele mai mari pericole care te pasc daca nu respecti regulile de circulatie.

Un conducator auto are o responsabilitate fata de viata si integritatea celorlalti participanti la trafic, fie ca sunt soferi, pietoni, biciclisti sau motociclisti. El trebuie sa fie mereu concentrat, sa nu se urce la volan cand starea fizica si psihica nu ii permite sa conduca si sa ia o pauza de odihna atunci cand conduce pe distante lungi.

Pentru soferii profesionisti este obligatorie utilizarea unor tahografe digitale sau de alt tip. Daca iti doresti sa achizitionezi un astfel de dispozitiv, compania Fomco Prodimpex iti sta la dispozitie.

Tahografe digitale la preturi accesibile

Soferii profesionisti sunt cei care transporta marfuri si persoane. Pentru toti soferii profesionisti din Uniunea Europeana este obligatorie utilizarea unui tahograf atunci cand conduc autovehicule fabricate sau inmatriculate dupa data de 1 ianuarie 2007. Toti cei care cauta tahografe digitale sau alt tip de tahografe le pot achizitiona de la firma Fomco Prodimpex.

Fomco Prodimpex e una dintre cele mai apreciate companii distribuitoare de tahografe digitale pe piata romaneasca. In oferta firmei se gasesc atat tahografe digitale, cat si tahografe analogice, tahografe modulare si accesorii pentru tahografe.

Compania nu comercializeaza doar tahografe, ci si statii de emisie-receptie, sisteme GPS pentru flota auto, statii radio, aparate de aer conditionat mobile, piese de schimb pentru incalzitoare auto, diagrame pentru tahografe, vitezometre digitale auto, cititoare de tahograf digital, limitatoare de viteza mecanice si electronice, reflectometre pentru statii radio CB, impulsoare pentru tahografele digitale, antene, amplificatoare si alte echipamente pentru masina.

Tahografe digitale noi si reconditionate

Compania Fomco Prodimpex iti ofera posibilitatea sa achizitionezi atat tahografe noi, cat si tahografe reconditionate. Toate functioneaza perfect. La Fomco Prodimpex gasesti si piese pentru tahografe, asa ca daca tahograful pe care il folosesti deja are o piese defecta, o poti inlocui cu una noua si nu va mai fi nevoie sa cumperi un alt aparat.

Tahograful e un dispozitiv care se conecteaza la motor si inregistreaza viteza autovehiculului si timpul in care acesta stationeaza. In acest fel se poate verifica in ce masura este respectat programul de condus si de odihna de catre sofer.

Compania comercializeaza tahografe digitale care provin de la producatori renumiti precum Stoneridge si Actia.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică