articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tahografe digitale – Fomco Prodimpex iti asigura echipamentele de care ai nevoie!

Tahografe digitale – Fomco Prodimpex iti asigura echipamentele de care ai nevoie!

🕔21.Jul 2015

Detii o firma de transporturi si vrei sa fii sigur ca ai parte de toate informatiile utile legate de flota ta auto? Ai in vedere achizitionarea de tahografe digitale, insa nu stii cui ar trebui sa te adresezi? Cei de la Fomco Prodimpex abia asteapta sa iti prezinte oferta lor cu tahografe si in acelasi timp, sa iti puna la dispozitie produsul de care ai nevoie.

Pentru a fi sigur ca respecti intocmai toate prevederile legale in legatura cu instalarea de tahografe pe masinile pe care le ai in subordine, achizitioneaza si tu astfel de echipamente de care te vei putea folosi mult timp de acum incolo! Fomco Prodimpex dispune de o gama variata de tahografe digitale in functie de nevoile fiecaruia: ia cea mai buna decizie pentru tine si pentru bunul mers al afacerii tale multumita Fomco Prodimpex!

Este bine sau nu sa iti echipezi masina cu tahografe digitale?

Pentru cei care nu au intrat in contact cu astfel de dispozitive, niste tahografe se dovedesc a fi echipamente care inregistreaza informatii ce tin de timpii de lucru si de cursele efectuate de catre o masina. Sunt doua tipuri de tahografe: tahografe analogice si tahografe digitale, dar recomandarea specialistilor in domeniu se indreapta spre tahografe digitale, din mai multe puncte de vedere.

Se recomanda instalarea de tahografe digitale pe autovehicule, in primul rand ca urmare a respectarii legii din 2006 care prevede dotarea masinilor cu astfel de aparate, dar si ca o masura de siguranta intre angajator si angajati. Cu un tahograf digital, tu vei dispune de date memorate cu maxim de precizie si exactitate: recurgand la un tahograf digital, tu vei putea folosi acest aparat o perioada de timp indelungata si in acest fel, nivelul de siguranta al conducatorilor va creste.

Legea a luat in considerare instalarea de tahografe pe masini ca urmare a faptul ca soferii nu ajungeau sa respecte perioada de odihna si din aceasta cauza, numarul de accidente era in crestere. Aceste tahografe digitale sunt extrem de utile in inregistrarea datelor fara ca soferul sa fie nevoit sa faca prea multe: de asemenea, tu poti dispune de aceste date inregistrate: ele pot fi afisate, imprimate si astfel distribuite.

Pentru o investitie de durata in materie de tahografe digitale, adreseaza-te unui furnizor autorizat in domeniu: el va fi in masura sa iti furnizeze toate informatiile de care ai nevoie cu privire la aceste aparate si va sti sa te indrume spre produse de ultima generatie, adaptabile nevoilor tale!

De unde poti face rost de tahografe digitale?

Fomco Prodimpex este un furnizor pe care te poti baza in materie de tahografe digitale si numai. Aceasta companie se ocupa de tot ce tine de instalarea, repararea, verificarea tahografelor si prin urmare, ori de cate ori este cazul, nu trebuie decat sa apelezi la ei. Produsele comercializate provin de la producatori care si-au creat un renume in domeniu si astfel, nu va trebui sa te indoiesti de calitatea lor. Pe langa tahografe digitale, modulare si analogice, Fomco Prodimpex iti ofera si anvelope, sisteme GPS, instalatii de climatizare auto, statii radio, limitatoare de viteza etc. Echipeaza-ti masina cu tot ce vrei de la Fomco Prodimpex!

Tahografe digitale – investitia ta incepe cu Fomco Prodimpex!

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din