articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tafi Trade-Vopsea epoxidica pentru suprafete de exceptie!

Tafi Trade-Vopsea epoxidica pentru suprafete de exceptie!

🕔28.Sep 2015

Vrei sa dai o noua ¨fata¨ pardoselilor industriale sau celor expuse la trafic intens? Utilizeaza o vopsea epoxidica si vezi diferenta! Suprafetele nu doar ca vor avea o estetica de inalta clasa, uniforma, ci si o rezistenta ridicata la actiunea factorilor de mediu, inclusiv la traficul intens. Cauti o vopsea pentru suprafetele din metal? Solutia:vopsea epoxidica. Asadar, indiferent de suprafetele ce urmeaza a fi vopsite, asigura-te ca dispui de vopseaua adecvata, o vopsea speciala.

Si pentru ca tu sa ai accesul la o gama variata de vopseluri de o calitate superioara, disponibile intr-o paleta cromatica diversificata, consulta oferta Tafi Trade, companie specializata in comertul cu vopseluri.

Tafi Trade comercializeaza inclusiv vopsea epoxidica sub forma a doua produse cu intrebuintari diferite, si anume: acoperirea suprafetelor din metal pentru asigurarea protectiei anticorozive, respectiv protejarea unei serii variate de pardoseli, specifice mai multor spatii.

Vopseaua epoxidica de la Tafi Trade, impresioneaza prin caracteristici ca: aderenta ridicata la suport, etalare de exceptie, duritate excelenta si putere mare de acoperire. La toate acestea se mai adauga si rezistenta deosebita la uzura, agenti corozivi si hidrocarburi.

Pe scurt, daca vrei o vopsea epoxidica premium, cu caracteristici complete, alege Tafi Trade.

Vopsea epoxidica-Solutie de durata pentru suprafete expuse la factori agresivi

Pardoselile halelor industriale, spitalelor, laboratoarelor, atelierelor auto, etc. sunt supuse solicitarii din partea agentilor chimici pe tot timpul functionarii acestora. Pentru ca aceste suprafete sa aiba o rezistenta corespunzatoare la solicitari cimice si nu numai, este necesara aplicarea unor vopseluri speciale. De pilda, vopseluri epoxidice.

Ce este vopseaua epoxidica?

Vopselurile epoxidice sunt special concepute pentru acoperirea suprafetelor care trebuie sa dispuna de rezistenta ridicata la solicitarile chimice si totodata, sa se spele usor.

Vopseaua epoxidica este un produs profesional bicomponent pe baza de rasini epoxidice, pigmenti si solventi organici, ce reticuleaza cu poliaminoamide (intaritori), cu rezistenta deosebita la factorii agresivi. In comparatie cu vopseaua poliuretanica, vopseaua epoxidica are o rezistenta mai mare la frecare si ofera rezultate de exceptie in medii agresive.

Alte caracteristici de baza ale vopselei epoxidice sunt:

–          aderenta excelenta la suport

–          puterea marea de acoperire

–          agrementare sanitara

–          orice culoare RAL

Vopseaua epoxidica este recomandata atat pentru acoperirea suprafetelor din spatii interioare, cat si pentru acoperirea suprafetelor exterioare. Rezultatul este mereu acelasi: rezistenta de exceptie! Vopseaua epoxidica este recomandata si in cazul suprafetelor din metal ce necesita un aspect profesional si ingrijit.

Acest tip de vopsea rezista la actiunea factorilor chimici, la umiditatea crescuta din mediu dar si la traficul intens. In plus, asigura o culoare de durata si suprafete estetice.

Tafi Trade-AS in vopsea epoxidica

Daca vrei sa ai garantia unor suprafete perfecte, fie acestea din beton ori metal, consulta oferta Tafi Trade si alege din gama completa de vopseluri epoxidice. Tafi Trade furnizeaza tuturor celor interesati produse de o calitate exceptionala, certificata.

Vopselurile epoxidice au in componenta lor rasina epoxidica, pigmenti, intaritori si aditivi. Inainte de aplicarea propriu-zisa a vopelurilor se recomanda curatarea perfecta a suprafetei respective.

Din oferta Tafi Trade mai fac parte si: grundul epoxidic, diluantul epoxidic, emailul epoxidic, amorsa epoxidica si o gama variata de vopseluri.

Pentru informatii de la A la Z si  comenzi vopsea epoxidica acceseaza www.vopseaepoxidica.ro.