articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Suruburi pentru lemn comercializate de Sursal

Suruburi pentru lemn comercializate de Sursal

🕔11.Oct 2013

Lemnul este poate principalul material ce sta la baza numeroaselor produse comercializate pe piata din Romania; fie ca vorbim despre mobila, case de vacanta, produse de artizanat, paturi, scari, mese si asa mai departe, lemnul este principalul „ingredient”. Astfel tinand cont de aceste aspecte putem afirma cu usurinta faptul ca lemnul participa in mod direct in procesul de fabricatie din diverse modele incluzand cel industrial, al constructiei sau ce al amenajarilor interioare sau exterioare. Daca si compania dumneavoastra se ocupa cu gestionarea lemnului ca materie prima, atunci cu siguranta stiti ca pentru a realiza imbinari si pentru a da forma si rezistenta produselor din lemn sunt necesare suruburi speciale.

Aceste suruburi pentru lemn pot fi utilizate pentru realizarea numeroaselor operatii de asamblare, fara ele neputandu-se finaliza lucrarea propriu-zisa. In domeniul producerii de mobila, suruburile pentru lemn sunt esentiale pentru ca acestea realizeaza imbinarile perfecte si rezistente dintre diversele corpuri ale mobilierului; apoi suruburile din lemn sunt utilizate pentru realizarea paturilor din lemn, a meselor sau a scarilor interioare din lemn. Mai mult, daca va construiti o casa de vacanta din lemn atunci cu siguranta anumite operatii vor solicita prezenta si utilizarea suruburilor din lemn.

Suruburile clasice nu pot fi utilizate atunci cand se foloseste lemnul deoarece acestea nu realizeaza imbinari perfecte, nu sunt rezistente in timp si pot rugini macinand astfel lemnul. De aceea, suruburile pentru lemn sunt realizate in special pentru imbinari din lemn. Acestea se insurubeaza / desurubeaza rapid si usor fara a depune efort. Sunt rezistente in timp, pot fi schimbate rapid si pot fi de diferite modele astfel fiind folosite pentru aproape orice proiect ce presupune manipularea lemnului in procesul de fabricatie al diferitelor produse.

In cazul in care doriti sa comandati astfel de suruburi, compania Sursal poate fi partenerul dumneavoastra de incredere. Sursal isi are sediul in Constanta, firma numarandu-se printre cei mai vechi producatori de accesorii metalice, precum si diferite organe de asamblare, din tara noastra. Pritre produsele pe care le puteti achizitiona de la Sursal mentionam urmatoarele: suruburi pentru lemn, surub cu filet metalic, suruburi de cuplare, suruburi cu filet pentru tabla, nituri, garnituri de cuplare, semifabricate fonta, semifabricate aluminiu, masina de tratat seminte, lanturi cu racleti, sau subansamble de sudat. In acelasi timp compania sta la dispozitia dumneavoastra si cu numeroase servicii precum: calire metale, prelucrari mecanice, acoperiri metalice prin zincare electrochimica sau tratamente termice.

Suruburile pentru lemn Sursal sunt destinate tuturor celor interesati in achizitionarea de astfel de produse. Desigur clientii tinta sunt cei ce activeaza in domeniul prelucrarii lemnului, dar indiferent de domeniul in care activati, Sursal va sta la dispozitie cu cele mai prompte si bune servicii de pe piata de profil din Romania. Preturile practicate sunt avantajoase, pentru anumite comenzi (in functie de volum, etc) acodandu-se si reduceri substantiale. Suruburile pentru lemn pot fi comandate indiferent de locatia in care va aflati, comanda dumneavoastra fiind livrata in cel mai scurt timp posibil. Pentru a solicita informatii suplimentare sau pentru a plasa o comanda utilizati datele de contact de mai jos.

Sursal, date de contact

Adresa: Stefan cel Mare, com. Saligny, judetul Constanta
Persoane de contact:
Dumitru Constantin – Director General
Serif Uzeir – Director General Executiv
Veli Tagedin – Sef Serviciul tehnic
Claudiu Mincev – Sef Serviciu Desfacere
Telefon: 0241.853.103
Fax: 0241.820.035
Email: sursals@yahoo.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca