articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage

Spraveghere video cu Telsat Systems

🕔05.Mar 2013

Celebrul personaj al scriitorului Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes cauta indiciile in cazurile de crima cu tot la fel de celebra lui lupa. O sa va intrebati desigur ce legatura are acest celebru personaj cu suprvegherea video. Imi doresc doar sa fac o paralela din alta perspectiva a utilitatii acestui gen de supraveghere. Si ce poate fi mai potrivit decat comparatia cu un detectiv care dadea dovada de logica si intuitie, avand posibilitati destul de restranse din punct de vedere tehnic.

Ma intreb daca acesta ar fi beneficiat de sistemele si tehnica zilelor noastre care ar fi fost nivelul si rapiditatea de investigare. Retorica intrebare deoarece in aceste circumstante literare personajul si-ar fi pierdut farmecul si intuitia si deductia lui nu mai reprezentau complexitatea pe care o aveau la acea vreme. Le-ar fi rezolvat pe toate mult prea repede pentru gustul celor ce savureaza intrigi politiste de genul si personaje atat de pitoresti.

Dar sa trecem in realitate…

In timp au existat multe si diverse polemici despre supravegherea video. Unii sunt de parere ca este o incalcare grava a intimitatii omului, iar altii nu contenesc sa aduca mereu argumente foarte solide in ceea ce priveste utilitatea si siguranta pe care o reprezinta folosirea unui sistem de supraveghere video.

Indiferent ca este amplasat pe marile artere de circulatie si astfel se pot preveni sau se pot identifica cei care incalca legea, fie ca sunt montate in muzee sau institutii publice, in banci sau in locuinte private, aceste sisteme de supraveghere video au o importanta foarte mare in ceea ce priveste siguranta persoanelor sau a bunurilor.

In timp aceste sisteme de supraveghere video au beneficiat de evolutia rapida a tehnicii iar acuratetea, fiabilitatea si multe dintre caracteristicile lor s-au imbunatatit ajungand sa fie foarte performante.

In momentul in care doriti sa achizitionati un astfel de sistem de supraveghere video este indicat sa apelati la firme si persoane autorizate, profesionisti care va pot pune la dispozitie detalii tehnice si pot adapta sistemele la genul de locatie pentru care doriti sa il achizitionati.

Telsat Systems este una dintre societatile comerciale care comercializeaza sisteme de supraveghere video si este o firma autorizata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane. Acesta este un argument de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa cumparati un astfel de sistem. Telsat Systems comercializeaza sisteme de supraveghere video compuse din diverse elemente necesare pentru un echipament complet si eficient. Sistemele functioneaza pe principiul de inregistrare video. Datele obtinute prin aceste inregistrari sunt stocate pe un hard disk. Daca doriti sa conectati un astfel de sistem de supraveghere video la internet aveti posibilitatea de a viziona in timp real aceste inregistrari.

Acum ca aveti informatia completa va puteti decide care sunt argumentele foarte puternice in ceea ce priveste un astfel de sistem si puteti contifica calitatea in comparatie cu pretul si cu utilitatea oferita. Siguranta, posibilitatea de supraveghere a diverselor obiective si inregistrarea datelor va pot feri de foarte multe probleme.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică