articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Star Curier – Un sprijin de nadejde in expedierile peste hotare!

Star Curier – Un sprijin de nadejde in expedierile peste hotare!

🕔22.Mar 2014

In zilele noastre, intr-o perioada in care libertatile de transport si de comunicare cu restul lumii sunt mai extinse ca niciodata, majoritatea firmelor de curierat si-au extins serviciile si pe plan international. Una dintre companiile care va pune la dispozitie astfel de servicii de curierat international rapide, flexibile si adaptate la cerintele dumneavoastra si ale pietei este Star Curier din Bucuresti.

Compania Star Curier este firma de curierat care isi concentreaza toate activitatile pe dorintele clientului, oferind intotdeauna servicii competitive, livrari rapide si prompte si aducand solutii adaptate la evolutia tehnologica si tendintele consumatorilor. Fie ca este vorba despre companii medii, mari sau multinationale, Star Curier a reusit sa atraga foarte multi clienti prin calitate si profesionalism.

Cu scopul declarat de a va sprijini si in expedierile peste hotare, firma a  incheiat un parteneriat cu una dintre cele mai puternice retele internationale de profil, astfel putandu-se asigura servicii calitative pe orice meridian. Astfel, firma respecta cele mai ridicate standarde de pe piata si ramane flexibila la dorintele tuturor clientilor – persoane juridice si persoane fizice deopotriva.

Serviciul international de curierat se aliniaza tuturor cerintelor care pot exista la ora actuala pe piata, fiind structurat pe doua tipuri si se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. Serviciile de curierat international oferite de Star Curier acopera doua niveluri distincte de urgenta in cadrul Uniunii Europene:

– EXPRESS termen de livrare de 24 – 48 ore (la expedierile in UE)

– STANDARD termen de livrare de 48 – 96 ore (la expedierile in UE)

Serviciile de curierat international Star Curier sunt destinate atat tarilor din Uniunea Europeana, cat si tarilor din celelalte colturi ale lumii, singura diferenta fiind perioada de tranzit. Astfel, daca pentru Statele Unite ale Americii sunt necesare intre o zi si 3 zile de tranzit, pentru unele tari din Africa acest timp se intinde pana la 9-11 zile. In total, si aici includem si tarile europene, sunt 256 de state acoperite de serviciul extern Star Curier.

Inca de la aparitia pe piata, in 2008, Star Curier continua sa satisfaca mii de clienti care au apelat la seviciile companiei. Firma colaboreaza atat cu persoane fizice, cat si cu firme multinationale sau IMM-uri. In ceea ce priveste partenerii firmei din capitala, acestia sunt foarte numerosi, iar dintre ei putem enumera firme precum: Yptta Travvel, Public Euro Consulting, Dealer Anvelope, Ingerasul Tau, Tipografia Real, Bebelusul Fitzos, Clip-Trade, Graco Romania, Machete de asamblat Revell, Sanii Copii KHW si rimele Cumparaturi.

Deopotriva cu serviciile de curierat internationalStar Curier va mai ofera servicii competitive, constand in livrari rapide si prompte pe teritoriul Romaniei. Acestea sunt impartite in serviciile Star Clasic, Star Loco si Start Alert. In afara de serviciile de baza interne si internationale de curierat, firma din capitala va mai pune la dispozitie si servicii speciale.

Din cadrul serviciilor speciale Star Curier se remarca: Ramburs Cont Colector, Retur Document, Retur Confirmare de Primire si Serviciul cu Valoare Adaugata.

Date de contact:

E-mail: comenzi@starcurier.ro

Telefon: *9909 – Tarif normal in orice retea mobila.

Telefon: 0372-048-600

Expeditiile se preiau de luni pana vineri intre orele 11:00 – 17:00

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.