articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
STAR Curier. Servicii de curierat rapid de exceptie

STAR Curier. Servicii de curierat rapid de exceptie

🕔16.Apr 2014

Pentru foarte multi ani, in special in perioada comunismului, Romania nu a cunoscut decat serviciile prestate de catre Posta Romana. Din fericire anii au trecut si romanii au inceput sa guste si din placerea de a putea alege dintre mai multe optiuni. Astfel, in Romania anului 2014 exista multe firme care presteaza servicii de curierat rapid, iar printre cei mai buni se afla si STAR Curier.

De ce STAR Curier se afla in top? Care sunt atuurile acestei companii si care sunt serviciile de curierat rapid pe care le presteaza? Afla chiar acum!

Ce servicii de curierat rapid presteaza STAR Curier?

 

Pana in anul 2001 piata serviciilor de curierat era monopolizata doar de cateva firme, insa de mai bine de 10 ani aceasta a explodat, iar acum exista peste 100 de firme de curierat rapid, care-si presteaza serviciile atat pe plan national, cat si international.

Este tare placut sa stii ca nu mai trebuie sa stai la cozi interminabile pentru a ridica sau expedia un colet, ca nu trebuie sa astepti cu saptamanile pana cand acesta este livrat sau sa platesti sume mari pentru niste servicii mai putin calitative. De acum incolo, tu alegi carei firme ii vei incredinta produsele, banii, timpul si nervii tai. Alege STAR Curier!

Pentru a avea parte de calitate din toate punctele de vedere, de performanta, rapiditate si servicii variate, adaptate fiecarui client in parte, nu rata colaborarea ta cu STAR Curier! Poate ca primul contact se stabileste mai greu, deoarece romanul are acum parte de varietate in ceea ce priveste firmele de curierat, insa dupa ce ai gasit aceasta echipa vei simti calitatea serviciilor si, cu siguranta, nu vei mai renunta la STAR Curier.

Printre serviciile de curierat rapid STAR Curier se numara:

1. Servicii de curierat rapid nationale:

– STAR Clasic. Acoperirea este nationala, iar termenul de livrare mediu este de 24 de ore. Greutatea maxima admisa a unui colet este de 40 de kg, iar ca dimensiuni coletul trebuie sa se incadreze la 60 x 50 x 30 cm. Daca ai plasat comanda pana in ora 13, in maxim 2 ore de la plasarea acesteia pachetul va fi ridicat. In cazul in care localitatea de livrare nu se afla in reteaua STAR Curier, termenul de livrare se efectueaza in maxim 48 de ore de la preluarea comenzii.

– STAR Loco. Livrarea comenzii se face in aceeasi localitate, usa-la-usa, in maxim 24 de ore din momentul preluarii. Comanda se face foarte usor: telefonic, prin e-mail sau online.

– STAR Alert. Este un serviciu de curierat rapid special creat pentru Bucuresti, cat si pentru localitatile limitrofe. Livrarea se face in 90-300 de minute, usa-la-usa. Greutatea maxima admisa este de 5 kg.

2. Servicii de curierat rapid internationale:

– Express. Livrarea se face in toata Uniunea Europeana in 24-48 de ore.

– Standard. Livrarea se face in toata Uniunea Europeana in 48-96 de ore.

Servicii de curierat rapid in toata lumea, numai cu STAR Curier!

 

Cu STAR Curier poti livra colete in toata lumea, nu numai in Romania sau in Uniunea Europeana. Intra pe site-ul STAR Curier si verifica lista de tari, dar si timpul maxim de tranzit al coletului. Insa mai mult de o saptamana nu va dura livrarea, ceea ce este extraordinar in conditiile in care vorbim despre Canada, America sau Australia.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege servicii de curierat rapid de la STAR Curier. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile STAR Curier? Pentru detalii, suna la numarul 0723-249.220 si 0728-170.386 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@starcurier.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.