articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Stalpi iluminat stradali

Stalpi iluminat stradali

🕔27.Jul 2015

De cate ori te-ai aflat pus in situatia de a conduce noaptea, din cauza unor calatorii care nu necesitau amanare? Probabil ca de foarte multe ori, dar cel mai probabil este faptul ca nu te-ai gandit niciodata la luminile care iti vegheaza drumul spre destinatie.
Datorita unor stalpi iluminat stradali putem sa facem calatorii chiar si pe timpul noptii, iar producatorii s-au gandit la nenumarate posibilitati prin care sa imbunatateasca calitatea acestora, astfel incat consumul energetic sa fie redus la minim si sa fie mai viabile in timp.

Stalpi iluminat stradali – lumineaza-ti noaptea

Strazile sunt presarate cu stalpi iluminat stradali in proportie de 90% pentru a asigura o mai buna vedere nocturna, care are scop prevenirea accidentelor rutiere, daca vorbim despre calatoriile pe timpul noptii si nu doar atat.
Majoritatea acestor stalpi iluminat stradali folosesc energie electrica, care datorita consumului extrem de ridicat, se sondeaza cu o serie de cheltuieli destul de mari provenite de la furnizorii de energie electrica. Asadar, s-a luat in considerare inlocuirea acestora cu alte tipuri de stalpi iluminat stradali, care functioneaza pe baza de energie solara in locul celei electrice, spre exemplu, fapt ce are scadea drastic cheltuielile mentionate anterior.

Varietate la stalpi iluminat stradali?

Da, exista varietate la stalpi iluminat stradali si asa cum spuneam in paragraful de mai sus, s-au creat stalpi care folosesc energia provenita de la soare pe parcursul unei zile, energie care este stocata in interiorul unei baterii cu gel, care are o durata de viata de pana la 12 ore, uneori chiar si zile.
Frumusetea acestor inventii este ca reprezinta o investitie viabila, deoarece se realizeaza o singura data, iar costurile de achizitionare, cat si de intretinere sunt reduse, comparativ cu cele care functioneaza pe baza de curent electric. Mai mult, faptul ca panourile solare aflate pe stalpi iluminat stradali isi fac treaba singure, cea de a capta cu succes energia solara, supravegherea si actionarea iluminarii stradale nu mai este necesara.

Palagio.ro – stalpi iluminat stradali la preturi accesibile

Prin intermediul magazinului online cu adresa palagio.ro, se pot achizitiona stalpi iluminat stradali de diferite tipuri, la cele mai bune preturi care exista pe piata de profil. Palagio.ro dispune de produse calitative produse la cel mai inalt standard, fapt care se reflecta in durata de viata de care dispun acesti stalpi iluminat stradali si care poate varia in functie de categoria din care fac parte.
Spre exemplu, stalpii de iluminat care functioneaza folosind energie provenita strict de la soare si care au in componenta lor panouri solare, pentru a putea realiza acest lucru, au o durata de viata de aproximativ 12 ore, reincarcandu-se zilnic la aparitia primelor raze de soare.
Pentru orice tip de stalpi folositi pentru iluminarea stradala achizitionati, palagio.ro ofera garantie care prezinta o durata de pana la doi ani, termen in care orice neregula aparuta la nivelul functionarii corecte a acestora va fi rezolvata de catre cei de la palagio.ro, prin repararea stalpilor sau prin inlocuirea lor completa.
Pentru ca www.palagio.ro are grija ca noaptea sa-ti fie luminata!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare