articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Spalatorie profesionala textile – Horeind curata rapid si eficient!

Spalatorie profesionala textile – Horeind curata rapid si eficient!

🕔19.Oct 2015

Lasati treaba in seama profesionistilor, iar dumneavoastra bucurati-va de timpul liber! De ce sa pierdeti ore pretioase incercand sa scoateti petele din haine ori sa curatati cearsafurile? Duceti tot ce e murdar la Horeind, o spalatorie profesionala textile!

Spalatorie profesionala textile – Pune pret pe aspectul tau!

Oricaruia dintre noi i s-a intamplat, macar o data, sa-si pateze rochia noua cu ciocolata ori sa verse vin rosu pe costumul de petrecere. Pe moment nu prea ai ce face, decat sa indepartezi produsul “vinovat” de pe tesatura. In timp insa, tesatura parca se imbiba, iar urmele sunt din ce in ce mai greu de indepartat. De ce sa incercati sa le scoateti acasa? De ce sa riscati sa compromiteti hainele cu diverse substante? Mai bine apelati la ajutorul profesionistilor. Mergeti la o spalatorie profesionala textile. Horeind va asteapta oricand!

Iata cateva motive pentru care sa o alegeti:

– are o reputatie excelenta, toti clientii de pana acum fiind multumiti de serviciile primite;

– aceasta spalatorie profesionala textile este orientata spre client si nevoile acestuia, punand accent pe calitatea serviciilor oferite;

– pentru curatarea textilelor se folosesc detergenti profesionali foarte buni;

– este dotata cu utilaje Girbau, foarte performante;

– este mult mai avantajos sa duceti la spalatorie profesionala textile tot ce vreti sa curatati decat sa incercati dumneavoastra acasa. Veti irosi si timp, si apa, si detergent si tot nu le veti curata asa cum trebuie.

Iata si cateva avantaje pe care le veti avea daca veti merge la spalatorie profesionala textile:

– hainele, lenjeria sau cuverturile va vor fi curatate cu produse de calitate foarte buna, care le vor conferi nu doar miros frumos, ci si textura aparte;

– nu mai riscati sa va deteriorati hainele incercand sa le curatati cu tot felul de substante acasa. Angajatii spalatoriei stiu ce produse sa foloseasca in functie de fiecare material;

– aspectul dumneavoastra va fi vizibil imbunatatit, iar cei din jur vor observa acest lucru;

– timpul pe care il economisiti il puteti folosi pentru a citi, pentru a va relaxa si chiar pentru a lucra;

– nu mai cheltuiti bani cu detergentii si apa si nici nu uzati masina de spalat.

Horeind – o spalatorie profesionala textile cu oferta buna

Horeind este o companie infiintata in urma cu aproximativ 20 de ani, care ofera servicii de spalatorie si curatatorie profesionala, dar si asistenta tehnica gratuita si montaj pentru produsele comercializate.

Ce puteti duce la aceasta spalatorie profesionala textile? Orice, de la lenjerie de corp si haine de lucru pana la pilote, lenjerie de pat, draperii, cuverturi si chiar huse. Le duceti murdare sau patate si le luati ca noi, curatate, cu miros proaspat si textura moale.

Profitati de oferta Horeind si mergeti la spalatorie profesionala textile! Angajatii acesteia au experienta in domeniu, astfel ca va vor ajuta sa scapati de petele de grasime, de ciocolata ori de vin de pe haine si lenjerie. Ei folosesc substante profesionale si detergenti de cea mai buna calitate.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, Bucurestii Noi nr. 25 A, Sector 1

Telefon: 0723.228.561, 0726.385.162, 0744.344.402