articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sorel – serigrafie de exceptie

Sorel – serigrafie de exceptie

🕔29.Mar 2013

Serigrafia nu este altceva decat procesul de imprimare intr-un mod mai mult sau mai putin conventional pe orice tip de suprafata plana sau care are o raza de curbura mare. Odata cu dezvoltarea in anii ’70 a industriei producatoare de vopsele si pigmenti, serigrafia incepe sa fie utilizata al scara din ce in ce mai mare. Ea se foloseste pentru a imprima imagini sau diverse modele grafice pe produse precum: tricouri, palarii, jachete, etc.

Serigrafia este procesul prin care are loc imprimarea pe suporturi din cele mai diverse materiale de la hartie, metale, ceramica si pana la materaile textile sau mase palstice. Procedeul in sine nu este diferit, ci ceea ce se deosebeste este tipul de creneala folosit, in functie de tipul suportului. Regula principala a imprimarii serigrafice: materialul suport sa fie neted. Folosirea celelorlalte metode de imprimare precum rolele gravate prin sabloane este absolult necesar sa se tina cont de tipul materialului, de tipul de cerneala sau de vopsea utilizata, precum si de gama de culori. Imprimarea serigrafica prezinta urmatoarele avantaje:

  • vopseaua utilizata are o rezistenta crescuta impotriva actiunii razelor UV;
  • procesul de imprimare se desfasoara in serii mici si mijlocii;
  • vopseaua are o rezistenta marita la frecare;
  • rezistenta mare a vopselei la zgariere.

Aceste sisteme se folosesc atat pentru imprimarea pixurilor, brichetelor, jucariilor, paharelor cat si pentru produse industriale, textile, carcase, agende sau hartie si carton. Principiul de lucru este foatre simplu si consta in aplicarea unui strat de cerneala prin intermediul unei site pe materialul ce se doreste a fi imprimat. Grosimea stratului de cerneala obtinut in urma folosirii serigrafiei este comaparativ cu alte metode de imprimare mult mai mare, acest lucru putand duce la obtinerea de efecte speciale, efecte ce nu pot fi obtinute prin utilzarae altor tehnici de imprimare.

Societatea comerciala Sorel a luat fiinta in orasul Sibiu si are ca domeniu de activitate oferirea de servicii excelente de serigrafie, mai exact imprimarae pe carton sau pe autocolant. In prezent se ocupa cu oferirea de servicii complete de publicitate si mai ales de promovare cu ajutorul serigrafiei, a printurilor digitale, a inscriptionarii de mesaje pe autocolante si de conceptie grafica.

Cei care isi doresc sa aiba diferite obiecte personalizate prin simpla inserarae a unei fotografii sau a unei imagini, a unui mesaj sau a unui logo, serviciul de serigrafie oferit de catre firma sibiana Sorel este alegerea ideala si de calitate. Pot fi imprimate imagini monocolor, alaturi de culori sau suprapuneri ale acestora, suprafata imprimata putand avea dimensiuni de la cativa centimetri pana al cativa metri patrati. Acest serviciu de serigrafie este unul extrem de important pentru firma Sorel, fiind unul dintre serviciile pe care societatae comerciala il executa la standarde extrem de inalte ale calitatii, oferind astfel servicii excelente colaboratorilor lor, precum si solutii optime care indeplinesc cerintele lor.

Alege sa folosesti servicii de serigrafie exceptionale de la o companie unde profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea se impletesc intr-un mod armonios, netezind astfel drumul spre elita succesului, compania Sorel din Sibiu.

 Poti sa citesti un alt articol interesant pe blog.2biz.ro.

 

 

 

 

 

 

 

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

About Author