articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sonnek Engineering – lider in domeniul pomparii fluidelor

Sonnek Engineering – lider in domeniul pomparii fluidelor

🕔05.Jun 2013

Sunteti in cautarea unor solutii de pompare foarte eficiente, rezistente si durabile? Vreti sa colaborati cu o companie specializata in “transportul” fluidelor prin cele mai moderne tehnici de pompare? Doriti sa beneficiati de un raport calitate / pret foarte bun si in acelasi timp sa aveti garantia calitatii alegand de la cei mai buni? In cazul de fata, daca ii vreti pe cei mai buni, alegeti compania Sonnek Engineering.

De ce compania Sonnek Engineering?

Traditia companiei reprezinta unul dintre motivele principale pentru care veti dori sa colaborati cu dumnealor. Fiind infiintata in anul 1930, compania s-a specializat de-a lungul timpului in domeniul tehnicii fluidelor, reusind in prezent sa furnizeze solutii de pompare atat pentru piata interna, cat si pentru nume importante de pe piata europeana, din tari precum Austria, Germania sau Franta. Traditia si renumele companiei nu sunt singurele motive pentru care ar trebui sa apelati la serviciile companiei sibiene, profesionalismul acetora reprezinta un al doilea motiv foarte important care va va convinge ca ei sunt cei mai buni de pe piata, ca ei sunt exact ceea ce cautati in materie de solutii de pompare a fluidelor.

Compania ofera clientilor sai o gama foarte variata de produse precum pompele submersibile, pompele cu piston oscilant, sisteme complete de vidanjare, de masurare a debitelor sau sisteme de epurare a apei.

Printre obiectivele companiei se numara consolidarea parteneriatelor cu clientii, in acest scop, compania ofera acestora serviciul de consiliere pentru a diminua costurile de investitii in domeniul tehnicilor de pompare.

Pompele cu piston oscilant reprezinta unul dintre cele mai cautate produse ale companiei Sonnek Engineering.

Ce este o pompa cu piston?

Aceste dispozitive sunt folosite pentru transportul fluidelor (fie ele lichide sau gaze). Acestea lucreaza in doi timp, timpul intai constituind admisia (intrarea fluidului prin supapa de admisie), iar in al doilea timp se realizeaza evacuarea lui. Aceste pompe sunt folosite pentru scoaterea la suprafata a anumitor fluide, precum gazele naturale sau in acele aplicatii unde este nevoie de o presiune mare pentru punerea in miscare a diferitelor mecanisme.

Cel mai banal exemplu pentru pompa cu piston vine din parte pompei de bicicleta. Umflarea rotilor unei biciclete cu acea pompa decurge dupa un principiu foarte asemanator cu pompele cu piston oscilant.

Acestea din urma functioneaza, insa, pe baza miscarii de rotatie a pistonului in jurul unui punct central din interiorul cavitatii pompei. Pompa cu piston oscilant comercializata de compania Sonnek Engineering nu ofera etanseitate completa, dar este 100% ermetica. Aceasta fiind amplasata intr-o carcasa metalica nu va interactiona in nici un fel cu mediul inconjurator, cei din jurul ei fiind scutiti de orice fel de risc. Pompa cu piston oscilant este foarte prietenoasa cu mediul inconjurator fiind tot mai ceruta pentru operatiunile industriale de flux continuu.

Aceste pompe cu piston oscilant au capacitatea constructiva de a suporta grade ridicate de vascozitate, acest lucru ducand la prelungirea duratei de viata, scazand in acelasi timp costurile de intretinere.

Date de contact:

Denumirea firmei: Sonnek Engineering;

Numar de telefon: 0369 429 900.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se