articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sonnek Engineering-Expertul tehnicii fluidelor

Sonnek Engineering-Expertul tehnicii fluidelor

🕔11.Dec 2013

Puternice si fiabile, rapide si sigure. Pompele dozatoare fac parte din categoria echipamentelor ce nu trebuie sa lipseasca celor care pun pret pe eficienta. Utilizate, de regula la instalatiile de tratare a apelor reziduale, regiile autonome a apelor, industria chimica si cea petroliera, pompele dozatoare dispun de o buna capacitate de aspirare, dozaj suplu si nu in ultimul rand, o precizie constanta a dozajului chiar si in cazul variatiilor de presiune. Daca esti in cautarea unui astfel de produs, in cele ce urmeaza, te vom indruma spre cea mai buna alegere.

Pompele dozatoare sunt utilizate atunci cand este necesara dozarea intr-un interval de timp prestabilit si cu extrem de mare exactitate a fluidelor in agenti de dozare avand volum prestabilit. Cu alte cuvinte, acestea pot fi utilizate oriunde este necesara dozarea cu precizie a unui produs chimic in functie de un volum sau un timp predefinit. Pompele dozatoare fac parte din grupul pompelor volumetrice. Cele mai des intalnite sunt cele cu membrana, cu pistoane si cele peristaltice. In cazul pompelor cu membrana, principiul de functionare consta in aspiratia unui volum definit de fluid din partea de aspiratie si impingerea acestuia cu presiune spre conducta de refulare. Pompele dozatoare cu pistoane se folosesc acolo unde presiunea este mai mare sau acolo unde temperatura este mai ridicata. Pompele peristaltice sunt caracterizate prin faptul ca nu au supape iar constructia lor este extrem de simpla, motiv pentru care acestea sunt folosite in cazul presiunilor si temperaturilor mai scazute.

Pompele dozatoare indeplinesc o serie de avantaje. In primul rand, au la baza o tehnica robusta datorita motoarelor puternice si fiabile.In al doilea rand, dispun de o plaja larga de debite, iar reglajul lor se realizeaza rapid si simplu, si nu in ultimul rand, sunt deosebit de rezistente si durabile. Cu toate acestea, inainte sa alegi un anumit tip de pompa dozatoare trebuie sa urmezi mai multi pasi, printre care identificarea debitului pentru aplicatia ta, precum si identificarea contrapresiunii din aplicatie.

Pe langa toate acestea, atunci cand vine vorba de calitatea produselor si profesionalismul serviciilor, trebuie sa apelzi la o firma pe masura, care sa-ti puna la dispozitie cele mai eficiente solutii pentru necesitiatile tale. Sonnek Engineering, expertul in domeniul tehnicii fluidelor, una dintre cele mai importante companii din Austria, cu capital privat, infiintata inca din anul 1930, este sprijinul de care ai nevoie. Din catalogul nostru impresionant de produse, fac parte si pompe dozatoare, de inalta calitate, cu etansare ermetica, fara cuplaj magnetic sau garnituri, ceea ce le face perfecte pentru dozarea fluidelor specifice, indiferent de gradul de toxicitate ori vascozitate al acestora. In ceea ce priveste mecanismul de functionare, pompele dozatoare, realizeaza un transfer lin si fara pulsatii. Chiar si in cazul fluidelor cu un grad scazut de densitate aceste pompe sunt extrem de eficiente si rezistente.

Sonnek Engineering activeaza si in domeniul constructiilor de instalatii, avand la baza o echipa de specialisti si profesionisti in domeniu. Mai mult decat atat, pentru ca serviciile noastre sa fie complete, dispunem de un service unde sunt restaurate si curatate pompe, armaturi si echipamente rotative de toate tipurile. Fie ca sunteti in cautarea unor pompe cu piston oscilant, pompe submersibile cu tocator, pompe autoamorsante, pompe centrifugale, pompe volumetrice, fie in cautarea unor pompe verticale, pompe de put submersibile le gasesti pe toate prin intermediul Sonnek Engineering Sibiu.

 

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau