articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sonnek Engineering – expertii tehnicii de transport fluide!

Sonnek Engineering – expertii tehnicii de transport fluide!

🕔10.Oct 2013

Nu stii de unde poti lua diverse pompe submersibile sau volumetrice profesionale, la preturi fara concurenta? Ai nevoie de un partener de incredere care sa iti poate oferi, ori de cate ori este cazul, service calificat in domeniul tehnicii de transport fluide? Ai de realizat o lucrare sau un proiect de constructii instalatii si nu stii la cine sa apelezi ? Nu iti face griji – compania Sonnek Engineering din Sibiu iti vine in ajutor!sonnek

Firma Sonnek Engineering are o vasta experienta pe piata de profil, astfel fiind in masura sa iti puna la dispozitie cele mai bune produse si solutii, cu aplicatii complexe atat in domeniul tehnicii de transport al fluidelor, cat si in cel al pompelor si sistemelor de pompare.

Societatea sibiana Sonnek Engineering lucreaza numai cu companii de prestigiu de pe piata, produsele oferite clientilor sai fiind astfel la cele mai inalte standarde de calitate, totul la preturi rezonabile!

Printre produsele pe care firma ti le ofera se afla pompele submersibile, care pot fi achizitionate intr-o varietate de modele, acestea avand o durata mare de functionare, fiind fiabile si foarte rezistente. Pompele utilizeaza tehnologie de ultima generatie, acestea avand capacitatea de a functiona si in conditii dificile de exploatare.  Cu o rezistenta deosebita la uzura, pompele submersibile comercializate de firma Sonnek Engineering sunt usor de intretinut si curatat, fiind confectionate din materiale precum fonta gri, inoxul sau bronzul.

In plus, specialistii Sonnek Engineering va stau la dispozitie si cu consultanta de specialitate ce va poate fi de mare folos in alegerea pompei potrivite domeniului de activitate. De asemenea, toti clientii firmei beneficiaza de suport suplimentar prin programele specializate pentru calculele hidraulice, ce includ atat compatibilitatea chimica cat si compatibilitatea in instalatiile existente.

Printre beneficiile obtinute dintr-o colaborare cu firma Sonnek Engineering se numara urmatoarele :

  • Proiectare, montaj si punere in functiune a statiilor de epurare in constructia de tuneluri si industria constructiilor in general;
  • Statii pentru pomparea apelor reziduale;
  • Statii de pompare containerizate la cheie;
  • Solutii generale pentru aprovizionare cu apa si epurarea apelor reziduale din industria de constructii;
  • Statii de cresterea presiunii pentru ape reziduale;
  • Sisteme complete, la cheie, pentru coborarea apei freatice.

Oferta companiei sibiene mai include si constructiile de instalatii, contorizarea fluidelor, tehnicile de pompare dar si pompe si service-ul necesar pentru acestea. Daca inca stai pe ganduri, trebuie sa mai stii ca firma are o experienta bogata in domeniul apelor, atat curate, cat si reziduale, specialistii companiei fiind extrem de bine pregatiti in domeniu.

Mai mult, firma a inteles ce inseamna diversitatea si iti ofera o gama larga de produse, tu avand astfel posibilitatea sa alegi solutia optima atat tehnologica cat si financiara, iar compania iti ofera cele mai bune produse de transfer fluid, care iti vor asigura debite variate, cu aplicatii in toate domeniile. sonnek1

De asemenea, service-ul profesional este destinat pompelor de orice tip, si ti se  ofera preturile foarte mici si servicii moderne .

Alege calitatea si garantia ca vei beneficia de cele mai profesionale servicii, alege pompele submersibile Sonnek Engineering ! Alege calitatea !

Contact :

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Faurului Nr. 9
Telefon: 0369 429 900
Fax: 0369 429 901

 

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

 

Similar Articles
Joc camera misterelor – o cale eficienta de a te distra impreuna cu prietenii tai!

Joc camera misterelor – o cale eficienta de a te distra impreuna cu prietenii tai!

Aveti nevoie de relaxare si destindere dupa o saptamana grea si stresanta? Va plac secretele, 

Verighete din aur de la Roza Oro Collection – Modele pentru toate gusturile!

Verighete din aur de la Roza Oro Collection – Modele pentru toate gusturile!

De-a lungul istoriei, frumusetea impresionanta a aurului a inspirat nenumarate legende, culturi, civilizatii. In zilele

Biteco Sibiu – rapiditate si eficienta in curatenie

Biteco Sibiu – rapiditate si eficienta in curatenie

Ai nevoie de servicii profesionale de curatenie pentru diverse spatii exterioare, efectuate cu utilaje si

Commander Systems – liderul localizarilor perfecte !

Commander Systems – liderul localizarilor perfecte !

Vrei cele mai profesionale servicii de monitorizare a flotei auto ? Iti doresti cea mai performanta monitorizare

Detartrant de calitate de la Mopeka Impex

Detartrant de calitate de la Mopeka Impex

Te-ai saturat de ineficienta produselor de curatare destinate baii? Nu mai suporti sa vezi depunerile

About Author