articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sonnek Engineering, calitate si eficienta

Sonnek Engineering, calitate si eficienta

🕔09.Nov 2013

Ai nevoie de o pompa submersibila cu tocator, care sa fie de calitate superioara si sa aiba si performante deosebite? Nu stii de unde sa o achizitionezi? Firma Sonnek Engineering din Sibiu iti sta la dispozitie cu o gama variata de pompe de calitate foarte buna. Raportul calitate-pret al produselor comercializate de catre firma sibiana este unul dintre cel mai bun de pe piata de profil.

Unde se foloseste pompa submersibila cu tocator?

In domeniul apei uzate, pompa cu tocator este un dispozitiv cu utilizare larga. Aceasta pompa este folosita pentru vehicularea apei de canalizare, care este incarcata cu particule solide si cu debite relativ mici, permitand realizarea unor inaltimi de pompare mari. Aceste conditii hidraulice duc la folosirea unor conducte de diametre mai mici, in ciuda faptului ca in domeniul apelor murdare se prefera diametre relativ mari ale conductelor, care sunt mult mai costisitoare.

Cea mai importanta utilizare a unei pompe cu tocator este in sectorul rezidential unde sunt debite mici ale apelor reziduale. Le putem gasi amplasate in fose sau in rezervoare mici compacte, care preiau in mod direct apele de la WC, chiuveta sau dus, ducandu-le spre o conducta de canalizare sau o alta fosa. Datorita faptului ca sunt pompe cu tocator, ele nu au nevoie de o prealabila decantare sau filtrare a apelor transportate. Pompa submersibila cu tocator se poate folosi si in domeniul comercial sau industrial.

Cum functioneaza o pompa cu tocator?

Pompa submersibila cu tocator, din punct de vedere constructiv, este asemanatoare cu o pompa submersibila de ape murdare, diferenta provenind din faptul ca absorbtia pompei este dotata cu un mecanism de maruntire prin taiere. Materialul din care este realizat acest mecanism numit tocator sau macerator poate fi: fonta, otelul , wolframul si unele aliaje. Desi sunt materiale rezistente, acestea pot suferi deformari daca intra in contact cu corpuri de duritate mare cum ar fi: piatra sau metalul.

Tocatorul este actionat direct de axul pompei, motoarele avand turatia de 3000 rotatii pe minut, pentru a face cat mai eficienta tocarea. Ca si pozitionare, acest element poate fi de tip extern sau intern, in functie de expunerea lui la gura de absorbtie. Motoarele pompelor transmit caldura prin componentele de carcasa direct lichidului inconjurator pompat si pot fi folosite imersate in functionarea de durata si in functionarea discontinua. Pentru protectia motorului, inainte de intrarea lichidului pompat, exista un compartiment de etansare.

Functia pompei cu tocator este de a evacua apa acumulata dintr-un spatiu rezervor prin maruntirea prealabila a corpurilor solide filamentoase care, de regula, blocheaza turbinele pompelor. In apa de canalizare gasim carpe, sfori, pungi sau chiar si scutece.

Cheltuielile de intretinere sunt mai mici pentru sistemele de pompe cu tocator, din faptul ca rata infundarilor sau blocajelor este mult mai mica.

Automatizarile permit realizarea unei functionari automate a pompelor de ape murdare, astfel se poate stabili, cu ajutorul unor plutitoare sau senzori de nivel, cand sa porneasca sau cand sa se opreasca aceste pompe. Pompa submersibila cu tocator are un rol bine definit in pomparea apelor de canalizare, raspandirea ei se datoreaza in special fiabilitatii rezultate in tot sistemul, iar in cele din urma se dovedeste o reducatoare de costuri.

Sonnek Engineering iti ofera pompe submersibile cu tocator eficiente si superioare din punct de vedere calitativ. Compania are o vasta experienta in producerea si comercializarea echipamentelor utilizate in tehnica transportarii fluidelor. Apeland la produsele oferite de aceasta binecunoscuta firma problemele tale vor disparea, iar eficienta lor iti va indica faptul ca ai facut o afacere mai mult decat profitabila.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pompe submersibile cu tocator Sonnek Engineering. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Sonnek Engineering? Suna la numarul 0369-429.900 sau trimite un e-mail pe adresa office.ro@sonnek.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,