articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sonde pentru medii corozive doar prin Romelgen

Sonde pentru medii corozive doar prin Romelgen

🕔19.Feb 2014

Pentru cei aflati in cautarea unor sonde pentru medii corozive, Romelgen, companie specializata in comercializarea unor astfel de echipamente, reprezinta solutia ideala. Astfel, Romelgen pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de sonde pentru medii corozive,  sonde cu termocuplu subtire, cu prindere magnetica, de tip baioneta, cu niplu sau flansa mobila, toate de calitate, la preturi excelente.

Coroziunea este fenomenul de distrugere spontana a metalelor si aliajelor in cursul actiunii lor cu mediul inconjurator. In acelasi timp, coroziunea este un proces spontan caracterizat prin variatia entalpiei libere negative. Totodata reprezinta un proces eterogen deoarece se produce la limita dintre faze diferite. Astfel se disting trei tipuri de coroziune si anume: chimica, biochimica si electrochimica. Mai mult decat atat, clasificarea coroziunii se face in functie de anumiti factori. Asadar, dupa aspectul fenomenului exista coroziune generala (uniforma, neuniforma) si locala (in puncte, pete, plagi). Dupa mediu, exista coroziune: in gaze, in electroliti, in neelectroliti (in atmosfera umeda, in sol umed, in baze acizi sau saruri). Pagubele provocate de coroziune sunt legate nu numai de pierderile de metal, ci si de faptul ca utilajele, constructiile, piesele etc., distruse au un cost mult mai mare decat materialul din care sunt confectionate. Coroziunea chimica a metalelor sau aliajelor se produce prin reactii ce se desfasoara la suprafata acestora in contact cu gaze uscate sau solutii de neelectroliti. In concluzie, termenul de coroziune este conventional si cuprinde o serie de procese, de schimbari chimice si electrochimice prin care metalele trec dintr-o forma elementara, intr-o forma combinata.

Romelgen, cu peste 14 ani de experienta in domeniu, ofera o gama vasta de sonde pentru medii corozive ce dispun de urmatoarele caracteristici:

Sonda pentru medii corozive oferita de Romelgen

– sonda are teaca din teflon cu o lungime de aproximativ 200 mm

– masoara temperaturi in gama -40°…200°C in medii agresive chimic

– senzorul de temperatura este Pt100, Pt1000 sau termocuplu simplu sau dublu

– la cerere se livreaza si cablu de masura (compensare)

Un argument care vine sa confirme profesionalismul companiei este acela ca Romelgen ofera clientilor sai accesul nu numai la produse de calitate ci si la preturi avantajoase, accesibile oricarui buget.

Cu sediul in Bucuresti, Romelgen ofera o gama diversificata de produse, ca de exemplu: module de masurare si control temperatura ce contin rezistente de incalzire, regulator de temperatura, sonde de temperatura, sonde de temperatura cu termorezistente, sonda medii corozive ,sisteme de masura pentru masini frigorifice, termometre digitale portabile, aparate de lipit folii, rezistente tubulare sau plate, aparat monitorizare microstructuri cu temperatura, plita termostata cu viteza de incalzire si racire programabila, incubator microfluide, modul de dozare si lipire pungi cafea precum si multe alte dispozitive asemanatoare. In plus, in cazul anumitor dispozitive, echipa firmei formata exclusiv din specialisti in domeniu, iti sta la dispozitie pentru realizarea unor modele personalizate, astfel incat chiar si cele mai exigente cerinte sa fie satisfacute. Pe langa toate acestea, Romelgen ofera si servicii profesionale de prelucrare prin aschiere, realizate la cele mai inalte standarde din punct de vedere calitativ. Profesionalism, calitate, corectitudine si solutii eficiente. Pe scurt: Romelgen- partenerul responsabil de care ai nevoie. Pentru informatii si detalii suplimentare acceseaza pagina noastra de internet si alege sa lucrezi cu un expert in domeniu.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca