articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Somet – o noua dimensiune a metalului

Somet – o noua dimensiune a metalului

🕔12.Jun 2013

Sunteti in cautarea unei companii specializate in prelucrarea metalelor?  Vreti sa achizitionati diferite elemente de mobilier pe structura metalica? Aveti nevoie pentru o sala de sport sau pentru alte locatii de vestiare metalice, de diferite dimensiuni si culori? In acest caz, apelati la specialistii companiei buzoiene Somet. Dumnealor sunt asii prelucrarii metalelor si pot realiza diferite produse de mobilier pe structura metalica, folosind proceduri tehnologice ca aschierea sau indoirea metalelor cu ajutorul masinilor CNC.

De ce Firma Somet?

Pentru ca cei peste 20 de ani de experienta in domeniul prelucrarii metalelor fac ca firma buzoiana sa fie in topul  firmelor de profil de pe teritoriul tarii. Profesionalismul, seriozitatea si respectul fata de clienti sunt alte atuuri importante ale firmei si motive pentru care ati dori o colaborare cu firma Somet.

De ce constructiile metalice, in speta, mobilierul pe structura metalica?

Mobilierul pe structura metalica ofera foarte multe avantaje utilizatorilor. In primul rand, elementele de mobilier realizate pe structura metalica sau integral realizate din metale au avantajul faptului ca pot fi produse intr-un timp foarte scurt de timp. Datorita celor mai recente tehnologii in domeniul prelucrarii metalelor, si anume masinile CNC, metalul devine un material prim ce poate fi foarte usor prelucrat pentru a fi transformat in piese practice de mobilier.

Aceste elemente de mobilier realizate din metal ofera utilizatorilor avantajul pretului foarte atractiv. In comparatie cu piesele de mobilier realizate din lemn, cele metalice au costuri mult mai mici de productie si de achizitie a materiilor prime, acest lucru transpunandu-se intr-un pret al produsului finit accesibil oricui.

Ce specificatii tehnice au vestiarele metalice marca Somet si unde pot fi utilizate?

Societatea buzoiana Somet pune la dispozitia clientilor o mare diversitate de vestiare metalice. Numar de usi, tipul de inchidere, culorile si dimensiunile, dar si modalitatea de compartimentare sunt criteriile in functie de care clientul isi poate personaliza vestiarul. Pentru o utilizare cat mai eficienta, unele vestiare metalice vin cu o bancuta in completarea lor. Sistemul de inchidere asigura pastrarea in siguranta a bunurilor depozitate.

Vestiarele metalice pot fi folosite in cadrul unor sali de sport, stadioane, in centre comerciale, la intrarea in supermarket-uri etc. Pretul acestor produse de mobilier metalic este foarte atractiv, iar specialistii companiei va pot oferi, in functie de locul unde va fi amplasat si de dorintele dumnavoastra, un vestiar metalic personalizat.

Compania Somet a produs, initial, piese de schimb si scule, insa, in prezent, datorita cererii tot mai mari a pietei pentru mobilier metalic, s-a axat pe productia acestor elemente de mobilier. Cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie de prelucrare a metalelor si datorita specialistilor companiei, Somet a ajuns, la momentul actual, lider de piata in domeniul producerii si comercializarii pieselor de mobilier metalic.

Apelati cu incredere la serviciile companiei Somet si veti fi placut surprinsi de profesionalismul, seriozitatea si respectul cu care acestia va vor intampina.

Date de contact:

Denumirea firmei: Somet;

Numar de telefon: 0238 719 173.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se