articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Somet iti ofera dulapurile electrice!

Somet iti ofera dulapurile electrice!

🕔29.May 2013

Dulapul electric este o parte componenta, o constructie de tip inchis al unui tablou de distributie si care are in dotare materiale si aparate electrice. El este special gandit si construit ca sa asigure o etanseitate crescuta si un grad de protectie la fel de ridicat in ceea ce priveste curentul electric. Dar de asemenea ofera si o multitudine de posibilitati de distribuire si multiplicare a diverselor aplicatii in care este angrenat.

Sectorul de aplicabilitate poate fi cel al distribuirii de curent electric, al telecomunicatiilor, al internetului, televiziunii prin cablu sau in cel al automatizarilor industriale. Cu alte cuvinte aceste dulapuri electrice s intalnesc in marea majoritate a constructiilor casnice, civile sau in cele de tip industrial.

Despre energia electrica

Energia electrica reprezinta cea mai pura forma pe  care energia o poate imbraca. Modalitatea in care aceasta este obtinuta cunoaste diferite forme cum ar fi cea produsa de catre hidrocentrale sau de termocentrale si mai nou de echipamentele care utilizeaza energia solara si cea eoliana. Dupa ce energia electrica este produsa aceasta este transportata pana la utillizatorii casnici, industrali sau civili.

Transportul ei pe distante lungi se efectueaza pe cabluri electrice de inalta tensiune cu scopul ca pierderile de energie electrica sa fie reduse. Inainte ca aceasta sa fie transportata  ea este mai intai trecuta prin filtrul transformatoarelor electrice ridicatoare de tensiune dupa care este transportata cu ajutorul retelelor electrice de transport pe cablurile aeriene.

O data ajunsa la destinatie energia electrica pentru a putea fi utilizata trebuie sa aiba niste parametrii optimi, iar cu ajutorul transformatorului electric scade tensiunea ei nominala. Un element esential in tot acest proces de distribuire a energiei electrice utilizatorilor casnici, industriali si civili il au cofretul si dulapul electric.

Dulapurile electrice

Dar din ce sunt alcatuite aceste dulapuri electrice? Ele au la baza o tabla de otel ce este acoperita cu o vopsea pulbere. Dulapurile mai prezinta si alte caracteristici printre care:

  • Tabla de otel utilizata in constructia lor poate avea o grosime de 1,25 mm;
  • Au un grad ridicat de protectie care este echivalent cu IP 55;
  • Prezinta impamantari care au rolul de a preveni unele incidente cum ar fi scurtcircuitele;
  • Usa incuietoare este de tip yala cu cheie si nu permite accesul persoanelor neautorizate;
  • O gama variata de dimensiuni si modele ce pot avea inaltimi maxime de pana la 2500 mm;
  • Sunt de o calitate ridicata care este conferita de catre procesul de productie care la randul lui este asistat de calculator.

Dulapurile electrice prezinta o gama variata de domenii electrice unde acestea isi gasesc aplicabilitatea. Pot fi atat de exterior cat si de interior. Dulapurile electrice de interior nu prezinta mari pretentii in ceea ce priveste etanseitatea, exceptia numindu-se spatiile care au umiditate crescuta sau care au in pericol crescut de gaze. Cele de extrior in comparatie cu cele de interior au o restrictivitate marita din punct de vedere al etanseitatii. Pot fi utilizate si cablate pentru retelele publice de distribuire a curentului electric, ca si dulapuri de distribuire in sfera telecomunicatiilor, a televiziunii prin cablu, ca si tablouri de comanda in statiile unde este distribuit curentul electric, in retelele de fibra optica si in statiile de pompare. Astfel aceste dulapuri electrice ofera o posibilitate multipla de cai de distributie.

O firma care comercializeaza cofrete si dulapuri electrice este Somet din orasul Buzau.

 Contact

Companie: Somet

Judet: Buzau

Adresa: Str. Bazalt nr. 15

Telefon: 0238 719 173

Fax: 0238 724 366

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti sa citesti si alte articole aici.

 

 

 

 

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau