articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Solutii eficiente de umbrire- Klub Metalia

Solutii eficiente de umbrire- Klub Metalia

🕔04.Dec 2013

 Uite umbra, nu e umbra! Asa vei spune si tu daca vei monta una dintre copertinele retractabile oferite de compania Klub Metalia din Timisoara. Daca doresti ca magazinul pe care il detii, balconul locuintei tale sau orice alt spatiu, sa fie umbrit intr-un mod eficient, trebuie sa apelezi la produsele pe care societatea noastra le realizeaza in cel mai scurt timp, utilizand numai materiale de calitate si tehnologie de varf, pentru ca rezultatele sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale.

Fiabilitatea si rezistenta copertinelor retractabile sunt doar doua dintre caracteristicile pe care aceste produse le poseda. Actionarea lor se realizeaza foarte usor, fie cu ajutorul dispozitivului manual, fie cu ajutorul motorului electric de care dispun. In functie de spatiul care se doreste a fi umbrit, echipa experimentata a companiei Klub Metalia, realizeaza masuratorile pentru a stabili dimensiunile exacte ale copertinei care urmeaza a fi executata, acordand o atentie sporita la detalii si finalizand-o in termen de 20 de zile de la confirmarea comenzii si efectuarea platii.

Esti in cautarea unor copertine retractabile in Timisoara si nu stii la cine sa apelezi? Norocul este de  partea ta, pentru ca acum ai gasit partenerul ideal- societatea Klub Metalia, care iti poate oferi aceste produse la un raport excelent calitate-pret. Copertinele retractabile nu doar ca iti va oferi protectie impotriva razelor solare, ci si protectie impotriva ploii, fiind foarte rezistente la vant, la intemperii, la murdarie si la mucegai, avand o durata indelungata de exploatare. Acestea se integreaza intr-un mod armonios in orice tip de arhitectura, avand un aspect ergonomic. Montarea lor se realizeaza rapid si usor, iar atunci cand doresti sa le strangi, le poti aduna sul, gratie dispozitivelor incorporate. Culorile placute ale panzei se vor mentine la aceeasi nuanta o perioada foarte mare de timp. Sunt foarte usor de utilizat, fiind asigurata si siguranta in exploatare datorita configuratiei simple. Cu ajutorul copertinelor retractabile veti putea regla nivelul de umbrire intre unghiuri foarte largi.

Functionale si totodata, estetice, copertinele retractabile reprezinta solutia ideala care ofera spatiilor personalitatea  si protectia care le lipsesc. Nu necesita intretinere periodica, astfel ca pot rezista fara nici o problema, la orice coonditii meteo. Daca iti doresti ca investitia facuta sa fie o sursa de beneficii pe termen cat mai lung, nu ezita sa-i contactezi pe specialistii companiei Klub Metalia din Timisoara.

Atat spatiile comerciale, cat si cele rezidentiale (vitrinele magazinelor stradale, terasele, ferestrele, s.a.) unde se vor monta copertinele retractabile, vor fi umbrite intr-un mod eficient, fara ca acestea sa obstructioneze circulatia pe sub ele.

Compania Klub Metalia activeaza in domeniul confectiilor metalice (inox, otel, fier forjat), fiind capabila sa realizeze produse de cea mai buna calitate, precum: balustrade, porti, garduri, vitrine, sere si solarii, terase, balcoane, gratii de protectie, rafturi metalice, etc.

Cu profesionalism si tehnologie performanta, am reusit sa satisfacem un numar mare de clienti care ne-au solicitat in vederea furnizarii produselor din oferta noastra. Indiferent de ce tip de confectii metalice ai nevoie, solutia suntem noi, Klub Metalia. Iti promitem ca in scurt timp, vei deveni si tu unul dintre clientii multumiti ai companiei.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca