articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Solomon Servicii Funerare, un sprijin in momentele dificile

Solomon Servicii Funerare, un sprijin in momentele dificile

🕔17.Oct 2013

Conditiile de trai destul de dificile din tara noastra au facut ca romanii sa se claseze pe locurile fruntase in topul imigrantilor din Europa. Pe de o parte, acest lucru este unul pozitiv, intrucat acestia contribuie la produsul intern brut al Romaniei, insa pe de alta parte, romanii sunt si o eterna problema pentru ordinea publica din celelate state civilizate. Indiferent ca vorbim de romanii care ne fac mandri sau de ceilalti, cursul vietii ne ofera si unele momente mai dificile.

Fie din cauza accidentelor, a diferitor boli sau pur si simplu din cauze naturale, moartea poate aparea in orice moment. In asemenea momente dificile, petrecute la mii de kilometri distanta, repatrierea celui decedat nu se poate face decat in conditii speciale, cu personal autorizat si masini speciale. In aceste situatii grele, agentia funerara Solomon din Sighisoara vine in sprijinul celor ce doresc repatrierea trupurilor neinsufletite.

Solomon transport funerar international sta la dispozitia dumneavoastra pentru astfel de solicitari intr-un mod profesionist. Agentia asigura transportul in Europa, la preturi avantajoase, indiferent de mijlocul de transport. Deplasarea persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de igiena si de pastrare.

Transportul funerar international se poate face numai in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a survenit decesul, si in conformitate cu regulile internationale in vigoare. Daca un membru al familiei sau o ruda a dumneavoastra, cetatean roman, a decedat in alta tara, este bine sa stiti urmatoarele:

– Decesul trebuie inregistrat la autoritatile locale din tara respectiva;

– Decesul poate fi inregistrat si la ambasada sau consulatul Romaniei din tara respectiva (nu este obligatoriu);

– Daca ambasada sau consulatul Romaniei sunt notificate despre deces de autoritatile locale, acestea informeaza Ministerul Administratiei si Internelor din Romania, care va anunta familia despre decesul cetateanului roman;

– Inregistrarea decesului la ambasada sau consulatul Romaniei permite eliberarea de catre acestea a unui certificat de deces romanesc;

– Atentie: eliberarea certificatului de deces romanesc se poate face numai pe baza certificatului de deces eliberat initial de autoritatile locale din tara respectiva, si pe baza altor documente prevazute de legislatia romana;

– Daca inregistrarea decesului nu s-a facut la ambasada sau consulat, atunci certificatul de deces romanesc va fi eliberat in tara, de autoritatile romane, pe baza certificatului de deces strain si a altor documente prevazute de legislatia romana;

– Daca decesul a fost cauzat de o actiune violenta, atunci solicitati interventia autoritatilor locale de politie pentru investigarea cazului; efectuarea investigatiilor poate intarzia procedura de transport a corpului neinsufletit in Romania;

– Daca ati aflat despre deces in timpul in care va aflati in Romania, notificati in scris Directia Relatii Consulare a MAE.

Solomon Servicii Funerare asigura intocmirea documentatiei necesara repatrierii.

Sunt asigurate toate actele pentru intocmirea unui pasaport mortuar ce permite transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului.

Oferta completa de servicii funerare a firmei din Sighisoara mai cuprinde: aranjamente florale, sicrie, transport intern, cosmetizare si imbalsamare, mese de pomenire.

Date de contact:

Sighisoara str. Mihai Viteazu, nr. 85

Tel: 0744-108 022

E-mail: office@solomonserviciifunerare.ro

 In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.