articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Solomon Servicii Funerare – echipa de nadejde pentru transport funerar!

Solomon Servicii Funerare – echipa de nadejde pentru transport funerar!

🕔14.Jul 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAtunci cand decesul unei persoane survine pe neasteptate , ai nevoie de serviciile unor profesionisti pentru ca totul sa se desfasoare fara prea multe griji. Solomon Servicii Funerare asigura servicii de transport funerar intern, dar si international cu autovehicule si personal specializat. Societatea Solomon Servicii Funerare ofera transport funerar intern sau international la preturi fara concurenta. Aceasta firma raspunde prompt oricarei solicitari intr-un mod profesionist si eficient. In aceste momente dificile, compania Solomon Servicii Funerare este sprijinul pe care te poti baza, si care iti ofera servicii complete si profesioniste. Agentia poate asigura transportul in tara sau in Europa, la preturi avantajoase pentru tine, indiferent de mijlocul de transport care este necesar. Cand evenimentul nefericit se petrece in afara tarii, agentia funerara Solomon vine in sprijinul acelor persoane care doresc repatrierea trupurilor neinsufletite. Cu o vasta experienta in acest domeniu, echipa Solomon Servicii Funerare trateaza fiecare solicitare in conformitate cu exigentele clientilor. Agentia a fost constituita cu scopul de a fi alaturi de clienti in momentele grele ale unui eveniment nefericit.

Oricand ai nevoie de transport funerar!

Acest transport funerar se realizeaza in limuzine funerare, iar in functie de cerintele clientilor, societatea ofera microbuz pentru transport persoane si masina pentru transport flori. Gratie personalului calificat si logisticii de care firma dispune, agentia funerara poate realiza transport funerar respectand exigentele legislatiei europene. In plus, agentia asigura intocmirea tuturor actelor necesare pentru realizarea transportului si a documentelor necesare repatrierii. Transportul persoanei neinsufletite implica nu doar transportul acesteia in conditii de maxima siguranta si igiena, ci si intocmirea actelor necesare. Autovehiculele iti stau la dispozitie pentru transportarea decedatului atat in localitate, cat si in imprejurimile acesteia.

Pe de alta parte, transportul international se realizeaza conform normelor europene, cu masini autorizate pentru acest tip de servicii si dotate conform cerintelor in vigoare ale Uniunii Europene. Ducerea/aducerea persoanelor decedate in si din strainatate implica numeroase formalitati in ceea ce priveste documentatia si forma de transport a decedatului, pasaportul mortuar, autorizatii si avize, precum si alte documente. Echipa Solomon Servicii Funerare va solutiona totul in cel mai scurt timp posibil, pentru a scuti familia indurerata de aceste griji. Actele necesare pentru transport funerar si conditiile sunt indeplinite dupa legislatiile in vigoare, iar transportul pus la dispozitie poate acoperi toate necesitatile clientilor. Masinile oferite se afla in stare perfecta de functionare si detin toate trasaturile pentru a efectua un transport funerar corespunzator.

Cine iti asigura transport funerar?

Cu sediul in Sighisoara, compania Solomon Servicii Funerare este o societate ce ofera servicii funerare complete, ce cuprind: aranjamente florale, sicrie, transport intern si international, cosmetizare si imbalsamare, mese de pomenire etc. Societatea iti sta la dispozitie 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, oferind suportul necesar, iar impreuna cu clientul va cauta solutiile optime pentru familia celui decedat. Efortul pe care trebuie sa il depui in aceste momente dificile este preluat de catre echipa de profesionisti a firmei. Solomon Servicii Funerare iti sta alaturi, oferindu-ti un sprijin de nadejde in cele mai grele clipe.

Pentru detalii si nelamuriri legate de aceste servicii de transport funerar,  contacteaza reprezentantii firmei utilizand datele furnizate in sectiunea “Contact”, sau acceseaza pagina de internet a companiei Solomon Servicii Funerare. Beneficiaza de servicii de transport funerar intern sau international oricand ai nevoie pentru linistea ta si a familiei tale.

 

Datele de contact ale firmei Solomon Servicii Funerare

Adresa firmei: Str. Mihai Viteazu, Nr. 85, Sighisoara

Telefon: 0744 108 022

Email: office@solomonserviciifunerare.ro

Similar Articles
Servicii funerare de lucru in cimitir

Servicii funerare de lucru in cimitir

Unele servicii funerare apartin de primaria orasului in care se afla, precum si multe cimintire

Servicii funerare Bucuresti

Servicii funerare Bucuresti

Atunci cand un om moare toate functiile sale vitale se opresc, incepand de la respiratie

Cu ce se ocupa o agentie de servicii funerare

Cu ce se ocupa o agentie de servicii funerare

Agentia funerara Paul vine in ajutorul dumneavoastra si cu sprijinul de care aveti nevoie in

Ultimul drum cu Solomon Servicii Funerare

Ultimul drum cu Solomon Servicii Funerare

Evenimentele nefericite, fac parte din viata oricui si nu pot fi evitate. Cand vine vorba

Solomon Servicii Funerare, un sprijin in momentele dificile

Solomon Servicii Funerare, un sprijin in momentele dificile

Conditiile de trai destul de dificile din tara noastra au facut ca romanii sa se