articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Solar Watts – Lumineaza strazile cu LED-uri!

Solar Watts – Lumineaza strazile cu LED-uri!

🕔04.Feb 2015

O solutie ideala pentru iluminatul strazilor, parcurilor, gradinilor, aleilor, terenurilor de sport si terenurilor de joaca pentru copii, parcarilor, precum si a altor facilitati in aer liber sunt lampile stradale cu LED. LED-ul este o dioda emitatoare de lumina, in care elementele diodelor sunt montate direct pe suprafata placilor de circuite imprimate. Efectul este o forma de electroluminescenta. Utilizate initial in multe dispozitive ca indicator, in ultimul deceniu au aparut corpuri de iluminat tot mai performante ce folosesc aceasta tehnologie. Introduse ca si componente electronice, LED-urile emiteau doar lumina rosie, dar variantele moderne sunt disponibile in orice culoare din spectrul vizibil, ultraviolet si infrarosu, cu intensitate luminoasa mare. Solar Watts comercializeaza lampi stradale cu LED rezistente si la preturi avantajoase.

Lampile stradale cu LED-uri au un cost mai redus pentru energia electrica, serviciul de mentenanta nu este folosit, se reduce poluarea de CO2, sunt lampi solide si rezistente, durata LED-urilor tine pana la 100000 de ore, pornirea se face automat fara intarzieri, rezista la socuri si temperaturi scazute si se pot folosi si in parcuri, garaje, alei, autostrazi sau terminale de aeroport. Lampile stradale cu LED au rolul de a inlocui lampile clasice cu halogen, cu mercur, cu ioduri metalice, economice si altele. Lampa stradala cu LEDuri face condusul pentru soferi pe autostrazi si in conditii meteorologice nefavorabile mult mai sigur, intrucat lumina nu este orbitoare ca in cazul iluminatului stradal clasic. In plus, efectul de orbire cauzat de iluminatul stradal clasic ar provoca o mare oboseala vizuala. Acest efect secundar este redus, la fel ca si accidentele rutiere. Lampile stradale cu LED pornesc automat, fara intarziere si sunt rezistente la socuri, vibratii si temperaturi scazute. Lampile stradale cu LED asigura o temperatura scazuta de functionare, o durata foarte lunga de viata, un consum de energie mult mai mic, durabilitate, rezistenta la intemperii si abilitatea de functionare la o tensiune de 12/24/85-265V in conditii de maxima siguranta. Mai mult decat atat, acestea sunt produse ecologice.

 Solar Watts, cu sediul in Braila, are ca obiect de activitate producerea, importul, distribuirea si montarea corpurilor de iluminat cu LEDuri de cea mai buna calitate si eficienta luminoasa. Pentru a utiliza sisteme eficiente, care sa duca la scaderea platii la energie electrica, societatea iti pune la dispozitie o gama variata de produse, corpuri de iluminat pe baza de LED, aplice cu LEDuri, becuri cu LEDuri, lampi industriale cu LEDuri, spoturi cu LEDuri cu un consum cu pana la 80% mai mic.

Consulta oferta completa de produse accesand pagina de internet a firmei www.solarwatts.ro si vei gasi imagini si caracteristici ale acestor produse pentru a alege cele mai potrivite pentru nevoile tale. Solar Watts reprezinta conceptul de energie verde si protejarea mediului inconjurator, dovada stau certificatele obtinute de catre companie. Misiunea firmei Solar Watts este de a furniza tuturor clientilor produse de cea mai buna calitate, preturi competitive si livrare rapida. Corpurile de iluminat pe baza de LED consuma cu pana la 80% mai putin decat corpurile clasice de iluminat, reprezentand o investitie profitabila. Achizitioneaza lampile stradale cu LED oferite de Solar Watts pentru a economisi energia electrica si pentru durabilitatea acestor produse.

Datele de contact ale firmei Solar Watts

Adresa firmei: Str. Dorobantilor, Nr. 623, Bl.7, Braila

Telefon: 0721 381 949 / 0765 477 501

Email: office@solarwatts.ro

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică