articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Soclurile Marand pentru firme luminoase, un ajutor cand vine vorba de promovare

Soclurile Marand pentru firme luminoase, un ajutor cand vine vorba de promovare

🕔12.Feb 2014

Firmele luminoase sunt o modalitate de promovare a spatiului de lucru sau afisare a unei reclame pe timp de noapte sau in orice alt moment in care alte sisteme de afisaj nu ies in evidenta. Acestea sunt menite sa asigure o vizibilitate sporita spatiului sau produselor oferite. Ei bine, cand vine vorba de o astfel de promovare, fiecare detaliu este important, astfel ca si soclurile utilizate au o importanta majora daca se doreste o promovare eficienta. In cazul in care aveti nevoie de socluri pentru firme luminoase de cea mai buna calitate, firma Marand din Doiecesti (judetul Dambovita), producator recunoscut de astfel de socluri si nu numai, va sta la dispozitie in acest sens.

Compania are o capacitate de productie foarte mare si executa pentru clientii sai piese metalice de precizie cu ajutorul tehnologiei de care dispune. Utilajele pe care firma din Dambovita le are dotare permite societatii sa realizeze socluri pentru firme luminoase de calitate superioara, caracterizate de forme si dimensiuni identice pentru fiecare bucata. Activitatea de prelucrare a metalului sta la baza existentei companiei, piesele realizate atingand intotdeauna standardele impuse de rezistenta si precizie.

Soclurile realizate fixeaza perfect becurile in dulii, oferind posibilitatea crearii unei lumini corespunzatoare, suficient de puternica pentru vizibilitatea pe timp de noapte. Soclurile pentru firme luminoase sunt diferite de cele create pentru becuri obisnuite, atat ca dimensiune, cat si ca mod de executie. Marand dispune de solutiile tehnice potrivite pentru a le realiza.

Firmele luminoase pot fi dreptunghiulare, rotunde, patrate, elipsoidale sau orice alta forma neregulata solicitata de client. Confectionarea acestora se realizeaza din materiale de calitate, rezistente la variatii de temperatura, radiatii ultraviolete sau umezeala. Pentru un efect vizual puternic, casetele luminoase sunt iluminate cu tuburi cu descarcari in gaze, led-uri sau tuburi fluorescente.Varietatea de materiale si culori confera o alura distincta; cu siguranta privitorul va fi incantat de reclama sau sigla ta, si va asocia aspectul produsului publicitar cu imaginea brand-ului tau.

In afara de soclurile pentru firmele luminoase, societatea Marand mai produce:

– piese stantate de diferite dimensiuni si grosimi de material;

– acoperiri metalice , de cea mai buna calitate , la cererea clientilor;

– eloxare dura si eloxare decorativa pentru piese din aluminiu;

– cartuse pentru electrozii firmelor luminoase;

– capace pentru globuri, eloxate si colorate in diferite nuante.

In paralel cu toate aceste produse din gama prelucrarii metalului, Marand mai executa o gama diversificata de servicii, printre care: zincare electrochimica, nichelare, cuprare, alamire, stantare, argintare, aurire si fosfatare anticoroziva. In ceea ce priveste metodele de prelucrare a metalului si de acoperire, acestea sunt avansate din punct de vedere tehnic, astfel ca vorbim aici de aschiere, stanare si ambutisare, precum si o protectie sporita impotriva coroziunii metalelor prin lucrarile de placare metalica.

Compania din judetul Dambovita a fost infiintata in anul 1992, avand ca principal obiect de activitate fabricarea produselor metalice obtinute prin deformarea plastica. In anul 2003, compania a fost cotata in topul firmelor de catre Camera de Comert,  Industrie si Agricultura la categoria IMM, situandu-se pe primul loc in domeniul Industria de constructii metalice.

Date de contact:

Aleea Sinaia nr. 83, Doicesti – Dambovita

Tel: 0724 308 410 / 0723 623 597

Fax: 0245 227 388

Email: contact@marand.ro

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.