articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Smart Print-Peste 20 de ani experienta in tiparire cataloage!

Smart Print-Peste 20 de ani experienta in tiparire cataloage!

🕔24.Dec 2014

De cate ori nu ti s-a intamplat sa rasfoiesti catalogul unei firme si astfel sa fii mai usor de influentat cu privire la calitatea produselor respective? Ei bine, multe firme au ca arma eficienta de marketing astfel de cataloage, unde isi pot pune intr-o lumina favorabila serviciile si produsele oferite. Daca metoda este cunoscuta pentru succesul sau, de ce sa nu o incerci si tu. In fond, este extrem de simplu sa ai un catalog personalizat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la o tipografie cu experienta in tiparire cataloage.

Nu ai gasit inca o tipografie care sa-ti ofere servicii premium in materie de tiparire cataloage? Arunca o privire peste oferta celor de la Smart Print, tipografie din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil. Tiparul offset si operatiile specifice de legatorie si finisaje reprezinta principalele servicii oferite de Smart Print.

Smart Print tipareste cataloage in diferite forme si dimensiuni, in functie de cerintele clientului. Cataloagele marca Smart Print se remarca printr-o hartie de calitate, extrem de fina la atingere (in varianta mata sau lucioasa) dar si prin finisaje perfecte.

Serviciul de tiparire cataloage se bucura de preturi competitive dar si de oferte atractive. In plus, punem la dispozitie serviciul de livrare gratuita a lucrarilor.

Tiparire cataloage-Cataloagele de prezentare, un succes in promovare!

Un catalog este o modalitate de prezentare eficienta prin intermediul careia se pun in valoare  calitatile mai multor produse sau servicii oferite de o firma, indiferet de domeniul sau de activitate. Aruncand o privire asupra continutului, clientul poate vedea intr-o forma detaliata toata gama de produse de care este interesat. Avand catalogul la dispozitie, clientul poate compara diferite produse si poate fi convins sa cumpere, intr-un final.

Cu toate acestea, nu orice catalog asigura si succesul in vanzari. Ca de fiecare data, calitatea este cea care face diferenta. In cazul de fata, calitatea inseamna o hartie adecvata, cu un design modern, imagini clare si text concis. Pe scurt, o prezentare ca la carte!

Cum arata catalogul perfect?

Catalogul menit sa acapareze atentia posibililor clienti, trebuie sa contina imagini sugestive si sa permita o parcurgere usoara a textului. Pentru asta, textul trebuie sa fie bine structurat si cu informatii suficiente despre fiecare produs in parte. Atentie: nu doar produsul/serviciul necesita o prezentare adecvata, ci si brandul!

Tiparire cataloage? Smart Print! Print de calitate si finisaje perfecte!

Smart Print ofera servicii de tiparire cataloage tuturor celor care doresc sa se promoveze intr-un mod eficient. Tiparire cataloage include: tipar offset, finisaje curente(lacuire acrilica cu uscare UV, plastifiere, lac selectiv), finisaje speciale (embosare, etc.), decupaje speciale prin stantare, infoliere individuala, etc.

Realizam tiparire cataloage indiferent de format si indiferent de continut.

De ce trebuie sa apelezi la serviciile Smart Print? In primul rand, centrul nostru  este dotat cu utilaje ultra-moderne, de mare productivitate, in 5 grupuri de imprimante, acestea acoperind tiraje intre 200 si 20.000 de pliante,  sau un milion de etichete. In al doilea rand, dispunem de un personal calificat si pregatit sa-ti puna la dispozitie servicii de consiliere.

Pentru tiparire cataloage, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.