articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

🕔12.Sep 2016

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la sisteme irigatii, acestea sunt de mai multe tipuri. Avantajul de baza al acestui aspect este ca in fapt, fiind de mai multe tipuri, astfel de sisteme irigatii pot aduce cu sine beneficii diverse, perfect adaptate cerintelor fiecarui client in parte.

Specialistii de la Irigo.ro va stau la dispozitie cu fel si fel de oferte, cu diverse sisteme de irigatii, accesorii potrivite acestora, servicii de montare a lor si de intretinere a lor deopotriva. Va doriti gazonul perfect in curte? E simplu: sunteti la cateva clickuri distanta de oferte avantajoase in acest sens: www.irigo.ro

Cu sisteme irigatii aveti parte de un plus de comfort

Daca ati trait cumva experiente in care trebuia sa carati apa pentru a uda plantele din gradina, sau pentru a uda gazonul chiar sau legume pe care le-ati plantat poate intr-un coltisor din curte, veti aprecia cu siguranta si mai mult chiar sisteme irigatii de la Irigo.ro. Acestea va vor usura munca foarte mult, intrucat practic… nu va mai trebui sa carati nici un strop de apa pentru udarea plantelor.

Desigur, acesta nu este singurul avantaj pe care ele vi-l vor oferi, mai e si aspectul reducerii consumului de apa propriu zis si multe altele. Pe scurt: la Irigo.ro gasiti sisteme irigatii care va ajuta sa mai si economisiti bani pe termen lung. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem mai exact ce anume veti gasi pe www.irigo.ro. Veti regasi deci:

  • sisteme irigatii prin picurare
  • sisteme irigatii prin aspersoare

Caracteristici diferite la diferite sisteme irigatii

Caracteristicile la sisteme irigatii vor fi clar diferite, astfel ca:

  • la sisteme irigatii prin picurare, apa pentru plante va fi indreptata mai mult spre radacina,plantele fiind irigate lent, consumul de apa fiind redus. In plus, buruienile nu se vor mai dezvolta atat de mult si apa nu se mai evapora la fel de mult
  • la sisteme irigatii prin aspersiune, veti sesiza ca ele vor actiona ca si precipitatiile, apa este distribuita la acestea uniform si prin pompare. Aspersoarele insa ofera un avantaj foarte important si anume acela ca ele pot acoperi suprafete diverse, atat mai mari cat si mai mici. Pe Irigo.ro le veti regasi in mai multe modele, la preturi foarte avantajoase.

Sistemele de irigatii de la Irigo.ro sunt alcatuite din mai multe componente, fiecare din ele fiind insa de o calitate exceptionala: tevi, electrovalve, conexiuni electrice, aspersoare telescopice si asa mai departe. Veti regasi desigur si alte accesorii aici si de asemenea veti putea beneficia de sfatul expertilor in domeniu, care va pot ajuta atat in privinta proiectarii sistemului de irigatii cat si a intretinerii lui.

Mentineti gazonul, plantele din gradina, florile din curte, etc., frumoase si sanatoase, economisiti pana la 50% la cantitatea de apa utilizata pentru udarea lor cu sisteme irigatii de calitate, montate in mod corespunzator, la preturi convenabile si potrivite exact spatiului in care doriti sa le utilizati.