articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Instalatii speciale cu Sonnek

Instalatii speciale cu Sonnek

🕔20.Mar 2013

Bunicii nostri spuneau ca apa care trece peste zece pietre e numai buna pentru baut. Insa gradul de poluare foarte ridicat din zilele noastre nu cred ca mai permite aplicarea unei astfel de solutii, nici in epurarea apei de consum si nici in colectarea apelor reziduale.

In urma studiului facut de catre OMS au rezultat statistici care sunt ingrijoratoare din foarte multe puncte de vedere. Apa nefiltrata este cauza a 10% din imbolnaviri si a 6% din decesele inregistrate in lume. Acelasi studiu evidenteaza intr-un raport anexa o estimare a problemelor provocate de apa, canalizare si igiena din care reiese ca 9,1% din imbolnavirile inregistrate anual au ca si cauza apa murdara. Cele mai importante victime ale apei murdare sunt copii, 22% din imbolnavirile inregistrate in randul persoanelor cu varsta sub 14 ani au ca si cauza apa murdara.

Cred ca acestea sunt niste cifre ce reprezinta argumente solide in ceea ce priveste grija in realizarea de sisteme de instalatii apa murdara eficiente, si care prin calitatea lor sa reduca riscurile de imbolnavire.

Apele reziduale sunt apele impurificate ce se evacueaza de pe teritoriul localitatilor prin retele de canalizare. Acestea contin substante organice, microorganisme si diversi agenti patogeni. De aceea au fost impuse reguli de protectie a apelor de suprafata impotriva impurificarii cu ape reziduale. Inainte sa fie evacuate, ele se epureaza si se dezinfecteaza, utilitatea lor in urma acestui proces aplicandu-se in sistemele de irigatii.

Compania Sonnek Engineering are un portofoliu impresionant de lucrari si sisteme de instalatii apa murdara. Acest portofoliu este realizat in urma unei experiente indelungate pe piata din domeniu si a echipei de specialisti care mereu cauta sa puna la dispozitia clientilor cele mai eficiente solutii in domeniul sistemelor de instalatii apa murdara.

Realizarea acestora se face din materiale specifice de inalta calitate, proiectarea si eficienta sistemelor fiind de necontestat, avand in vedere ca pana in prezent, compania a asigurat sistemele respective pe aproape intreg teritoriul Austriei.

Sonnek Engineering este o companie solida, cu un capital integral privat care furnizeaza produse pentru aplicatii complexe in domeniul tehnicilor de transport al fluidelor. Trebuie consemnat faptul ca domeniile de activitate ale companiei se impart in mai multe domenii, precum:

  • Tehnici de pompare;
  • Service pentru pompe;
  • Constructii de instalatii;
  • Contorizare fluide.

In ceea ce priveste realizarea de sisteme de instalatii apa murdara, va putem asigura ca echipa de ingineri a companiei le planifica si le construieste oferind solutii la prima mana, care includ montarea generala, documentarea si punerea in functiune a instalatiilor solicitate de clienti.

Sunt caracteristici importante de care trebuie sa tineti cont intr-un domeniu atat de aparte ca sistemele de instalatii apa murdara. Calitatea produselor de acest gen oferita clientilor este importanta si necesara in epurarea apelor murdare si mai ales in realizarea unor parametrii care sa corespunda cerintelor legale.

Nu trebuie sa uitam ca folosirea acestor sisteme implica o mare responsabilitate atat fata de oameni cat si fata de mediul inconjurator. Echipa firmei va sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari utile, cu consultanta si referinte pentru a putea adapta sistemele la nevoile dumneavoastra.

Aici gasiti alte informatii utile

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare