articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme incalzire ecologice de tip PVIR

Sisteme incalzire ecologice de tip PVIR

🕔28.Sep 2015

Vara a trecut, iar usor usor toamna isi va termina si ea parada, lasand locul iernii sa ne faca sa tremuram unpic, si de frig, si cand vedem facturile la gaz. Ei bine, UnicMar New Energy va ofera o solutie prin care veti uita de orice grija a facturii la gaz sau chiar si la curent. Sollutia sta in gama de sisteme incalzire ecologice pe care noi v-o oferim. Daca la modalitatile clasice de incalzire avem multe motive de ingrijorare, pornind de la valoarea facturilor, pana la pericolele ce stau in spatele centralelor termice pe gaz la categoria de sisteme incalzire ecologice aceste lucruri dispar, deoarece in cazul acestui gen de incalzire, principala sursa de energie este doar Soarele.

Uita de facturile mari cu cele mai performante sisteme incalzire ecologice

In cazul in care erati curiosi de modul in care aceste sisteme incalzire ecologice transforma lumina soarelui in caldura pe timp de iarna, ei bine, acesta este articolul pe care il cautati. In primul rand, despre lumina Soarelui trebuie sa cunoasteti faptul ca este practic o forma de energie. Lumina in sine ei este energie pura, insa lumina emanata de Soare nu este limitata doar la ceea ce vedem, atat inspre culoarea rosie, cat si violet, exista lumina, sau radiatii pe care oamenii nu le pot percepe cu ochiul liber, insa, in cazul Infra Rosiilor aceasta lumina este perceputa ca si… caldura.

Conceptul din spatele unor sisteme incalzire ecologice PVIR

Insa, in cadrul unor sisteme incalzire ecologice de tip PVIR energia sau lumina care este emenata de Soare este transformata in energie electrica prin intermediul panourilor fotovoltaice. Acestea, datorita elementelor fotosensibile genereaza suficienta energie electrica pentru a putea sustine urmatorul proces. Mai exact, toata energia electrica acumulata de catre panouri este trimisia in acumulatori pentru a putea fi folosita si pe timp de noapte. De aici, incalzirea apartamentului este realizata de catre panourile Infra Rosii.

Daca pe piata solutiilor de incalzire ati mai auzit de incalzire in pardoseala sau prin panouri IR legate la priza, aceste sisteme incalzire ecologice pe care noi vi le oferim, aduc o serie foarte mare de avantaje. In primul rand, datorita instalatiei de panouri, consumul de energie este extrem de mic. Astfel ca vechile facturi astronomice la gaz si la curent vor disparea, iar intreaga investitie se va amortiza in cel mai scurt timp. De asemenea, siguranta este iarasi un mare avantaj. Daca pe timpul iernii in mass-media se tot dau diferite situatii in care centralele de apartament au explodat sau oamenii au avut de suferit in urma emanatiilor de monoxid de carbon, in cazul acestor sisteme incalzire ecologice de tip PVIR nu aveti nici un motiv de ingrijorare. Singura preocupare pe care o veti mai avea este sa porniti sistemul de topire a ghietii in cazul in care este necesar.

Va asteptam sa ne vizitati siteul, www.unicmar.ro pentru a afla cum poti scapa de facturile la gaz, dar si despre cele mai performante sisteme incalzire ecologice si solutii pentru energie electrica de la noi. Va asteptam cu o deosebita caldura!