articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

🕔19.Jul 2016

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul DVR-uri si al AHD-uri merg si pana la a avea reduceri si de 10 % ce sunt acordate in cazul produselor care fac obiectul unei ofertei si au perioada de valabilitate, acestea fiiind utile pentru achizitia unor camere de supraveghere dar si in cazul automatizarilor  portilor. Astfel de oferte sunt anuntate in cadrul magazinelor din orasele in care isi au sediul si in cadrul site-urile online pe care le au firmele de specialitate, fiind in felul acesta vizibile pentru oricine le viziteaza si care intentioneaza sa poata face o astfel de achizitie.

Clientii ce se decid sa faca o astfel de achizitie in perioada cat e valabila oferta, achizitionad unul sau mai multor produse ce participa la aceste promotii si care predau in schimbul produsului vechi pe care il aduc si  care e unul complet, nedezmembrat, se pot incadra in unele criterii, beneficiaza de reduceri ce ajung si la 10% in ceea ce privesc acele camere de supraveghere tip AHD, in cazul DVR-urilor si al AHD cat si in cazul automatizarilor portilor, acest procent aplicandu-se direct asupra pretul de vanzare. Atunci cand se da la schimb un produs vechi, clientul poate achizitiona un produs nou si care face parte din respectiva oferta, acest produs fiind un echivalent al produsului predat, cu respectarea tuturor conditiilor ofertei.

Oferte ale sistemelor de supraveghere video

Produsele vechi, acceptate la schimb pe parioada ofertei de organizatorul ei, au obligatia de a respecta cel putin unele criterii cum ar fi: produsul trebuie sa faca parte din acea categorie a camerelor de supraveghere tip AHD, trebuie sa fie niste sisteme de inregistrare tip DVR AHD, trebuie sa fie din categoria automatizarilor portilor sau automatizarilor  usilor de garaj. Ca sa beneficiem de discount-uri, client e bine sa poata preda oricare dintre produsele ce fac parte din categoria in care e inclus produsul din cadrul ofertei pe care respectivul client doreste sa il achizitioneze. Daca un client ar vrea sa cumpere un sistem de automatizare poarti, la oferta, atunci el trebuie ca inainte sa predea o astfel de automatizare veche a unei poarti, sau, in cazul in care un  clientul ar vrea sa achizitionez 4 sisteme de supraveghere video avand camere AHD sau  DVR–AHD, atucni acel client trebuie sa predea magazinului, 4 camere de uzate de supraveghere si un DVR care e deasemenea uzat.

Produsele vechi pot fi predate de clienti chiar la sediul firmei ori se pot trimite prin curier rapid.

Firmele de specialitate nu vor sa suporte costul transportului acestor produse vechi care sunt trimise de catre clienti la sediul firmei.

Produsele ce vor participa la aceste campanii sau care in cadrul ofertelor sunt disponibile pentru a fi vazute ca aspect dar si ca performante tehnice in cadrul magazinelor dar si in cadrul site-urilor online pe care le au magazinele.

In general, ofertele nu pot sa se cumuleze cu altele, fie ca acestea sunt promotionale sau speciale, cu alte campanii publicitare ori reduceri de pret acordate de catre firme.

Detalii pe Alarme-supravegheri-automatizari.ro.