articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme de sonorizare si adresare publica furnizate de specialistii Helinick

Sisteme de sonorizare si adresare publica furnizate de specialistii Helinick

🕔02.Aug 2013

Siguranta si securitatea mediului in care va desfasurati activitatea reprezinta cel mai important aspect de luat in considerare atunci cand activati in domeniul public. Indiferent de situatiile ce se pot crea, trebuie sa fiti siguri ca in orice moment dispuneti de resursele tehnice dedicate pentru a face fata si rezolva cu succes momentele de criza sau de risc. De aceea pentru a accesoriza imobilul in care firma dumneavoastra activeaza, utilizati servicii de specialitate puse la dispozitie de companii de profil. O astfel de companie este Helinick, firma ocupandu-se cu instalarea, intretinerea si mentenanta sistemelor de securitate pe tot teritoriul tarii.

Printre sistemele de securitate comercializate de Helinick se numara si sistemele de sonorizare si adresare publica. Aceste sisteme sunt necesare in special cladirilor si institutiilor publice in care comunicarea in timp scurt si clar a situatilor de criza sau de risc este vitala. Astfel de sisteme ar trebui instalate in toate cladirile din invatamant, in spatii publice precum gari, aeroporturi, magazine, mall-uri, restaurante si asa mai departe. Prin intermediul sistemelor de sonorizare si adresare publica, personalul institutiilor poate instiinta si comunica oamenii aflati in pericol de riscul la care sunt dispusi si in acelasi timp poate oferii informatii privind modul de evacuare al cladirilor sau gestionarea propriu-zisa a situatiei create.

Dupa cum am precizat, Helinick are o vasta experienta in prestarea serviciilor de securitate si siguranta, firma dispunand de personal calificat si aparatura de ultima generatie cu care poate face fata oricarei situatii indiferent de cerintele si exigentele clientilor. Helinick se poate ocupa cu proiectarea sistemelor de securitate, operarea acestora, asistenta tehnica, call center, sau service de specialitate. Apoi, compania ofera spre distributie produse ca sisteme detectie perimetrala, sistem apelare asistente, sistem antifurt, sistem control acces, sisteme de stingere incendiu, sisteme BMS, sisteme integrate de securitate, sisteme de conferinta si multe altele.

Sistemele de sonorizare si adresare pubilca sunt digitale, respecta cerintele impuse de standardele EN54-16 de siguranta si asigura transmiterea informatiei intr-un mod usor, inteligibil si uniform in intreaga cladire. Aceste sisteme pot fi adaptabile diverselor tipuri de cladiri, in functie de marimi sau forme si desigur in functie de preferintele beneficiarilor. Pentru acestea, mai intai se va realiza un proiect, dupa care se va trece la faza de instalatie a sistemului. Personalul Helinick se va ocupa de toate aspectele, dumneavoastra nu trebuie sa va implicati decat in constatarea stadiului lucrarilor. Instalarea, intretinerea si mentenata sistemelor de securitate se va realiza de Helinick.

Helinick ofera si consultanta de specialitate in vederea luarii celor mai bune decizii atunci cand vine vorba de implementarea solutiillor de securitate. Compania sta la dispozitia firmelor ce utilizeaza sisteme de securitate printr-un serviciu de call center ce poate fi utilizat pentru asistenta tehnica sau pentru rezolvarea altor probleme legate de produsele instalate.

Preturile practicate sunt mici, acestea depinzand de proiectele solicitate si de serviciile utilizate de catre beneficiari. Pentru a comanda un sistem de sonorizare si adresare publica contactati personalul Helinick, utilizand datele de mai jos, sau accesand site-ul oficial al companiei, unde puteti vizualiza si alte aspecte legate de activitatea Helinick.

Helinick, contact:

Sediu central
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
T: +(4021) 404 44 44
T: +(4021) 404 44 00
F: +(4021) 404 44 30
F: +(4021) 404 44 20
E: office@helinick.ro

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in