articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme de joaca  rainbow play

Sisteme de joaca rainbow play

🕔27.Aug 2016

Vreti sa le oferiti copiilor dumneavoastra o copilarie cat mai frumoasa, sa nu le lipseasca nimic si sa se poata bucura de jucarii de toate tipurile? Urmeaza sa amenajati pentru copii o parte din curtea pensiunii pe care o administrati? Gradinita pe care o conduceti necesita anumita imbunatatiri si vreti sa schimbati complet spatiul de joaca pentru cei mici? In aceste situatii va recomandam sa cumparati sisteme de joaca rainbow play.

Ce sunt de fapt aceste sisteme de joaca rainbow play?

Acestea reprezinta un sistem complex care cuprinde: topogane, leagane, casute din lemn, castele, ziduri de tarat, bare de catarat. Aceste sisteme de joaca rainbow play sunt realizate din materiale foarte rezistente, care nu le pune in pericol nici o clipa viata celor mici. Trebuie mentionat ca astfel de sisteme de joaca rainbow play sunt produse in Statele Unite ale Americii, iar la cumpararea lor primiti 5 ani garantie.

Clientilor li se pun la dispozitie trei linii de echipamente de joaca:

– locuri de joaca Original Line- se pot monta in cadrul gradinitelor, scolilor, spatii de joaca private

– centre de joaca Fla Packed- se pot monta in zonele rezidentiale

– sisteme de joaca Play Viilage- pot fi amplasate in parcuri, spatii comerciale

Cei mici vor avea spatii sigure si atractive in care se vor putea juca ore in sir; parintii care au probleme cu copiii lor deoarece acestia isi petrec mult timp in fata calculatorului, tabletei sau telefonului, au acum sansa de a le oferi acestora o alternativa inedita, deosebita, cu care sunt sanse mari sa ii dezvete de vechile obiceiuri deloc sanatoase. Trebuie precizat ca in alcatuirea acestor sisteme de joaca rainbow play intra componente lemnoase care pot prezenta unele imperfectiuni, de exemplu: crapaturi de suprafata, noduri gaurite, insa acestea nu afecteaza in nici un fel rezistenta acestora centre de joaca, iar copiii nu sunt in pericol atunci cand le folosesc.

De unde puteti cumpara sisteme de joaca rainbow play?

Magazinul online UniversulTau.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta foarte vasta de astfel de sisteme de joaca rainbow play, care cuprinde peste 200 de modele. Aceste sisteme de joaca rainbow play sunt concepute pe categorii de varsta, cuprind diverse componente, in functie de preferintele copiilor. Pe site-ul universultau.ro puteti vizualiza diferite modele de sisteme de joaca rainbow play, la preturi variate. Puteti cumpara un astfel de sistem la pretul de 1989 lei, 8820 lei sau chiar 11989 lei. Copiii dumneavoastra vor fi fascinati de universul pe care si-l pot crea in aceste sisteme de joaca rainbow play.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la magazin pentru detalii despre sisteme de joaca rainbow play sau alte informatii?

Universul tau ii invita pe cei interesati sa mearga la showrom-ul situat pe strada Violetelor, nr 10 din localitatea Balotesti, de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 17.00. Pentru detalii, puteti suna la numerele de telefon de pe site sau ii puteti gasi si pe Facebook. Optati pentru magazinul Universul Tau, unic importator de sisteme de joaca rainbow play in Romania.