articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme de fixare de la Bendkopp – Pentru siguranta, indiferent de domeniu!

Sisteme de fixare de la Bendkopp – Pentru siguranta, indiferent de domeniu!

🕔20.Dec 2016

De calitate si la preturi avantajoase! Acestea sunt doua dintre motivele pentru care se merita sa cumperi sisteme de fixare din oferta firmei Bendkopp! Doteaza-ti echipa de angajati cu asa ceva si nu vei mai sta cu grija ori de cate ori ei se vor ocupa de diverse proiecte. Solicita detalii suplimentare de la reprezentantii Bendkopp!

Sisteme de fixare de la Bendkopp – Preturi bune pentru buzunarul tau

In oferta de sisteme de fixare, de la Bendkopp, gasesti: capace din plastic pentru cap inecat, capac HEX RAL, diblu expandare paralela, diblu rame, dibluri pentru caramida, diblu stand confectionat din polipropilena, dibluri cu fixare universala, cuie vopsite speciale pentru acoperis si inele elastice de oprire arbore, diblu din metal, diblu din nylon cu carlig sau special pentru montaj, agatatoare filet realizat din lemn, ancora din nylon pentru operatiuni de suspendare, inele de siguranta, cuie, siguranta cu arc pentru axe etc.

Dupa cum se observa, acestea sunt utilizate cu predilectie in domeniul constructiilor. Daca ai nevoie de un produs mentionat anterior si nu numai, dar in stoc nu mai este, il poti cumpara la comanda.

Sisteme de fixare – Informatii generale

Orice fel de instalatie trebuie sa fie fixata foarte bine in perete si tavan. Aceeasi atentie sporita o cere si suspendarea dulapurilor. Pentru asemenea situatii si nu numai, ai nevoie de sisteme de fixare din oferta Bendkopp. In cazul unui dulap, daca nu trebuie sa-l fixezi prin insurubare, cumpara niste dibluri cu surub-cui/percutie. Indiferent ca ai peretele din caramida, piatra sau beton, ele patrund fara nici o problema. Pentru un tavan, in schimb, in oferta gasesti cuie special gandite sa intre in beton fara nici un impediment.

Chiar si schelele din constructii trebuie fixate foarte bine, ca sa nu puna in pericol viata muncitorilor. Pentru a nu ceda din cauza greutatii exercitate asupra lor, din categoria sisteme de fixare comanda: carlige, cuplaj dublu pentru schela mobila, surub cu inel de dimensiuni diferite, cuplaj de prelungire, diblu pentru fixarea schelei de fatada s.a.m.d. Datorita lor ai siguranta ca schelele sunt bine fixate si nu se vor dezmembra.

Bendkopp – Furnizor de incredere de produse diverse

Firma Bendkopp isi desfasoara activitatea in domeniul comercializarii de produse necesare in special in constructii. Oferta cuprinde: sisteme de fixare, scule de mana, produse electrice, izolanti, feronerie, aparate de masura si control si nu numai.

Datorita calitatii produselor si numeroaselor colaborari, Bendkopp este astazi una dintre cele mai apreciate firme din domeniu.

Mai trebuie adaugat faptul ca produsele sunt furnizate de nume importante de pe continentul european, prin intermediul parteneriatului semnat cu organizatia SES, din Germania. Tot ceea ce se gaseste in oferta Bendkopp este realizat din: cupru si aluminiu, otel, oteluri aliate si inox. Bineinteles, procesele de fabricare respecta intru totul standardele internationale DIN / ISO / AISI / STAS.

Comanda sisteme de fixare din catalogul firmei Bendkopp! Au preturi si calitate foarte bune! In plus, oferta este completa. Toate piesele iti garanteaza siguranta si o durata indelungata de utilizare. Suna la numarul de telefon de mai jos si solicita informatii suplimentare.

Date de contact

Adresa: Cluj-Napoca, str. Fabricii de Chibrituri, nr. 6-10

Telefon: 0264.455.515