articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme antiincendiu-Solutii personalizate de la Antiincendiu Brasov

Sisteme antiincendiu-Solutii personalizate de la Antiincendiu Brasov

🕔04.Jul 2015

Oricand ai nevoie, apeleaza la serviciile profesioniste ale Antiincendiu Brasov pentru a-ti dota locuinta sau afacerea cu sisteme antiincendiu. Mergand pe principiul ca e mai bine sa previi decat sa suporti consecintele neplacute ale producerii unui incendiu, angajatii firmei mentionate iti vor oferi cele mai bune solutii, personalizate in functie de cerintele si necesitatile tale.

Sisteme antiincendiu pentru mai multe tipuri de spatii

Cand ai o casa, o cladire, un sediu de birouri, un spatiu comercial etc., cel mai mult te temi de producerea unui incendiu si de intrarile prin efractie. Daca pentru a doua categorie sunt oferite, in general, servicii de paza si protectie, incluzand aici si supravegherea video, pentru prima ai la dispozitie sisteme antiincendiu, proiectate, instalate si puse in functiune de Antiincendiu Brasov. Acestea provin de la furnizori de renume din domeniu, cum ar fi: Teletek, Bental si Honeywell.

Ai nevoie de asa ceva? Ia legatura cu reprezentantii firmei mentionate si ofera cat mai multe detalii. In functie de nevoile tale, de spatiile unde vor fi amplasate sisteme antiincendiu, dar avand in vedere si alte aspecte, ei iti vor oferi o solutie personalizata. Mai intai o vor proiecta, dupa care se vor ocupa de montaj, punere in functiune si, la nevoie, de service.

Pentru protectie totala, fie achizitionezi sistem de detectie si alarma, fie de detectie si stingere. Indiferent de alegere, ele iti ofera posibilitatea sa actionezi imediat ce focul izbucneste. In orice caz, echipamentul consta in instalatie de alarma, detectori sau senzori de fum / temperatura si sprinklere pentru stingere.

Avertizare producere incendiu

Toate produsele din categoria sisteme antiincendiu sunt dotate cu avertizare la incendiu. Semnalizarea se face sonor, optic sau sonor si optic, echipamentul fiind alcatuit din: butoane de avertizare, acumulatori, instalatie de avertizare, centrala de avertizare si detectori de fum si/sau temperatura. Acestea pot fi montate in locuinte, sedii de companii, spatii comerciale, hale industriale s.a.m.d.

Indiferent de complexitate si cerintele clientului, reprezentantii Antiincendiu Brasov proiecteaza si pun in functiune sisteme antiincendiu de cea mai buna calitate.

Sisteme stingere incendiu

Daca ai optat penru sisteme antiincendiu prevazute cu echipament de stingere, imediat ce senzorii detecteaza fum sau o temperatura mult mai mare decat cea setata, se activeaza sprinklerele. Rolul lor este de a opri flacara cat mai repede. De obicei, pentru acest lucru se foloseste apa, dar poti opta si pentru alti agenti de stingere cum ar fi cei gazosi si cei cu aerosoli. Alegerea depinde, in general, de spatiul unde sunt montati. Intr-o locuinta e mai bine sa nu fie sprinklere cu apa intrucat aceasta distruge si zugraveala, si mobilierul, si electrocasnicele.

Scapa de griji! Ia legatura cat mai repede cu reprezentantii Antiincendiu Brasov si solicita sisteme antiincendiu pentru casa ori afacerea ta. Inainte de a-ti oferi o varianta, ei vor crea un scenariu la incendiu, in urma caruia vor stabili cat de mare este pericolul in spatiul pe care vrei sa-l protejezi, ce anume trebuie montat etc. Lucrarile efectuate pana acum, dar si autorizatia IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) iti ofera garantia ca vei beneficia de servicii de cea mai buna calitate.

Este mult mai simplu sa previi decat sa suporti consecintele neplacute ale producerii unui incendiu!

Date de contact

Adresa: Brasov, str. Valea Cetatii, nr. 3

Telefon: 0368.453.872, 0722.592.876

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică