articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Siguranta si protectia casei tale asigurata de Helinick

Siguranta si protectia casei tale asigurata de Helinick

🕔03.Feb 2014

Protectia familiei dumneavoastra dar si a bunurilor care se afla in casa sau compania dumneavoastra reprezinta cea mai importanta grija pe care o aveti. Dar pentru a va inlatura orice motiv de ingrijorare, compania Helinick vine in intampinarea dumneavoastra cu sisteme performante care sa asigure siguranta si protectia imobilelor sau cladirilor aflate in pericol. Astfel, firma va pune la dispozitie sisteme de detectie efractie, sisteme care ofera un grad ridicat de protectie atat pentru domeniu public cat si pentru cel privat.

Un sistem de control acces este recomandat in special in cazul reprezentantelor unor companii sau afaceri particulare. Desigur, aceste sisteme de protectie pot fi instalate si in cadrul locuintelor personale pentru a se asigura siguranta familiei si a bunurilor dumneavoastra. Solutia cea mai la indemana in realizarea acestui scop este achizitionarea si montarea unui sistem de detectie efractie. Practic, aceasta solutie inglobeaza alte trei sisteme eficiente de protectie si anume: sistem de control acces, sistem de detectie perimetrala si sistem de supraveghere video. Dupa cum puteti observa, in aceste conditii intrarea prin efractie este practic imposibila.

Cu cat metodele de siguranta si protectie au evoluat in ultimul timp cu atat au evoluat si tehnicile prin care hotii actioneaza. Astfel, in prezent un sistem de siguranta clasic sau o usa solida si o yala profesionala sunt aproape ineficiente in cazul in care se doreste intrarea prin efractie. Acestea sunt doar cateva motive pentru care compania Helinick va recomanda montarea de sisteme de detectie efractie. Aceste sisteme cuprind solutii tehnice de ultima generatie ce garanteaza protectia dumneavoastra si a cladirii in cauza. Montajul, intretinerea, extinderea si repararea sistemelor mentionate se poate realiza cu usurinta dar si cu costuri reduse, Helinick garantand cel mai bun raport calitate pret de pe piata de profil din Romania.

Sistemele de detectie efractie vor semnala prezenta sau eventualele incercari de efractie atat printr-un sistem de alarma intern aflat in posesia dumneavoastra cat printr-un sistem de alarma extern aflat la sediul Helinick. In acest fel se pot lua masurile necesare intr-un timp scurt tocmai pentru prinderea si pedepsirea infractorilor. Mai mult, prezenta unui sistem de protectie poate speria din start eventualii hoti, avertizandu-i pe acestia de pericolul care ii asteapta.

Sistemele de detectie efractie sunt dotate cu tastatura numerica prin care se face accesul in cladire dar si cu sistem de supraveghere video de specialitate. Toate aceste masuri sunt utilizate tocmai pentru eficientizarea masurilor de siguranta si protectie existente. Puteti afla mai multe date si detalii de natura tehnica referitoare la sistemele de detectie efractie Helinick prin accesarea site-ului oficial al companiei. Prin intermediul paginii web mentionate puteti vizualiza si restul sistemelor de protectie oferite de aceasta firma dar si solutiile recomandate pentru case private sau pentru spatii comerciale, industriale si asa mai departe.

Reprezentantii Helinick va asteapta si cu asistenta si ajutor tehnic de specialitate, ajutor ce va poate fi extrem de folos in achizitionarea sistemelor de siguranta si protectie de care aveti atata nevoie.

Helinick, date de contact

Sediu central
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
T: +(4021) 404 44 44
T: +(4021) 404 44 00
F: +(4021) 404 44 30
F: +(4021) 404 44 20
E: office@helinick.ro

Articol oferit prin reteaua 2biz.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.