articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Siguranta comercializarii produselor dumneavoastra!

Siguranta comercializarii produselor dumneavoastra!

🕔10.Jun 2013

Reglementarile europene in legatura cu ambalare aproduselor comercializate este foarte stricta. De aceea, ca producator, problema ambalarii produselor dumneavoastra este unul dintre aspectele esentiale ale comercializarii acestora.

Masinile de infoliat sunt utilaje care infasoara produsele intr-un strat de folie sigilat la ambele capete. Produsele pot fi sigilate sau vidate prin procesul de termocontractie, care presupune contractia foliei. Ambalarea produselor este necesara pentru a le proteja de praf si alte particule daunatoare si pentru a asigura o buna conservare a acestora.

Daca sunteti in cautare de masini de infoliere, conforme cu standardele europene si la preturi extrem de avantajoase, va recomandam compania Remont din Campia Turzii, judetul Cluj. Aceasta comercializeaza utilaje si echipamente de imbuteliere.

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, compania a evoluat de la an la an, atragand din ce in ce mai multi clienti interesati de produsele pe care aceasta le pune la dispozitie. Remont comercializeaza atat utilaje noi, cat si reconditionate.

Masinile de infoliere oferite de Remont sunt noi si de cea mai buna calitate. Daca detineti o companie mica sau medie, atunci masinile de infoliere de la Remont sunt solutia ideala pentru dumneavoastra.

Recomandam utilizarea masinilor de infoliat deoarece sunt o alternativa accesibila a procesului de ambalare. Infolierea produselor necesita cheltuieli mai scazute fata de ambalarea lor. Prin echipamentele de infoliere obtineti protejarea produselor dumneavoastra intr-un timp rapid si facil.

Sistemele semi-automate sunt concepute astfel incat sa poata fi utilizate cu usurinta de oricine, ceea ce faciliteaza procesul de infoliere.

Specialistii de la Remont va vor ajuta sa alegeti masina de infoliere potrivita pentru produsele dumneavoastra, in functie de greutatea, dimensiunea si rezistenta la temperatura a acestora.

Un alt avantaj pe care il ofera masinile de infoliat distribuite de Remont este faptul ca acestea nu au nevoie de montare si procese complicate de punere in functiune. Acestea vin gata montate si tot ceea ce necesita pentru a functiona este o priza de 220V cu o buna impamantare.

Folia furnizata de Remont nu are efecte nocive pentru produsele din industria alimentara. Astfel folia poate fi utilizata pentru a ambala orice produs alimentar de la carne pana la lactate si ciocolata.

Pe langa masinile de infoliat, Remont comercializeaza o gama variata de linii de imbuteliere noi si reconditionate, piese de schimb si service de intretinere a echipamentelor.

Compania comercializeaza utilaje si piese de schimb pentru imbutelierea lichidelor alimentare (apa plata, ulei, vin, bauturi racoritoare plate si carbogazoase sau bauturi alcoolice), impregnator pentru producerea apei carbogazoase, masina de limpezit pentru Pet sau sticla, utilaje pentru prelucrarea strugurilor si a fructelor, vase de inox pentru orice tip si capacitate pentru fermetare, stocaj sau tratare, masina de dopuit sau capsat si alte echipamente asemanatoare.

Remont asigura piese de schimb, montare, punere in functiune  si intretinere pentru toate aceste linii de imbuteliere.

Pentru cei care doresc o alternativa practica si accesibila la procesul ambalarii, masinile de infoliere oferite de Remont sunt cea mai buna solutie. Acestea protejeaza produsele dumneavoastra in conformitate cu standardele europene, astfel incat dumneavoastra sa le puteti comercializa in siguranta.

S.C.Remont S.R.L.

Adresa: Aleea Vânătorilor 8/18, Câmpia Turzii,Cluj, Cod postal: 405100

E-mail: remontutilaje@yahoo.com

Telefon/Fax: 0264 369510

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau