articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sifee Action: chillere industriale pentru afacerea ta

Sifee Action: chillere industriale pentru afacerea ta

🕔09.Aug 2013

Pentru asigurarea temperaturii optime in spatii comerciale sau in hale industriale de mari dimensiuni trebuiesc folosite dispozite specializate, de ultima generatie care pot furniza rezultate exacte in timp scurt si prompt. Astfel de sisteme sau dispozitive prin intermediul carora se poate asigura un control ambiental exact sunt chillerele industriale. Sifee Action comercializeaza si ditribuie chillere industriale pe piata din Romania, asadar daca aveti nevoie de un control precis al temperaturii, atunci nu ezitati si utilizati produsele si serviciile oferite de Sifee Action.

Cand vorbim despre domeniul industrial sau agroalimentar, controlul temperaturii ambientale este extrem de important. Fie ca ne referim la furnizarea de confort termic necesar personalului pentru buna si optima desfasurare a actiunilor intreprinse, sau la asigurarea temperaturii necesare depozitarii sau transportului in bune conditii a marfii sau produselor alimentare, chillerele industriale pot face fata cu brio oricarei situatii. Aceste sisteme se pot instala cu usurinta atat in spatii mici (cum ar fi camerele de transport maritim, cat si in spatii extinse precum hale industriale sau ferme de peste.

Un chiller industrial poate asigura cu succes racirea temperaturii dintr-o camera intr-un timp scurt si prin consum redus de energie, reprezentand solutia optima in controlul ambiental. Aceste dispozitive pot fi racite cu apa fara condensator sau cu aer ceea ce inseamna ca intretinerea si manevrarea unui chiller se poate realiza usor si fara investitii majore sau suplimentare. Aceste sisteme au o constructie compacta si sunt usor de instalat si de intretinut, desii este indicat ca dispozitivele sa se utilizeze impreuna cu alte produse de domeniu, precum sisteme de tratare a aerului sau cu ventiloconvectoare.

Sifee Action este o companie infintata acum mult timp in Romania (in anul 1991). Experienta acumulata in decursul acestor ani garanteaza servicii de inalta calitate si produse de ultima generatie ce pot face fata fara probleme oricarei situatii indiferent de complexitate sau dificultate. Sifee Action dispune de o echipa de ingineri si muncitori calificati ce pot realiza proiecte diverse si care va pot ajuta in realizarea obiectivelor pe care le aveti.

Sifee Action ofera solutii ingineresti pentru ventilatia, inclazirea si racirea aerului din spatii comerciale, industriale si agro alimentare oferind produse de import de ultima generatie conform normelor Europene. Tarifele practicate sunt competitive si raportate la piata de desfacere din Romania asadar puteti gasi dispozitive pentru orice buget. Desigur fiecare sistem de racire va trebui ales in functie de necesitati, asadar, inainte de a efectua o comanda luati legatura cu un inginer Sifee Action pentru asistenta tehnica avansata.

Sifee Action comercializeaza chillere industriale de diverse modele, marimi si putere, ceea ce inseamna ca aveti o gama larga de produse disponibile. Pentru a realiza o comanda, sau pentru a obtine mai multe informatii despre chllerele comercializate nu trebuie decat sa utilizati datele de contact de mai jos, sau alternativ sa accesati site-ul oficial Sifee Action. Utilizand pagina web a companiei puteti vizualiza intreaga lista de produse si servicii oferite, puteti solicita asistenta din partea unui reprezentat calificat, sau puteti vizualiza proiecte deja executate si recomandari sau portofoliul de clienti actual.

Sifee Action, date contact:

SIFEE ACTION SA
SIBIU, ROMANIA
Mihai Viteazu Street
557260, Selimbar, SIBIU
Tel: + 40 269 560080 / 560335 / 560525
Fax: + 40 269 560552
e-mail: tehnic@sifee.ro; tehnic@sifeeaction.ro
web: www.sifeeaction.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau