articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii taximetrie marfa asigurate de City Taxi Constanta

Servicii taximetrie marfa asigurate de City Taxi Constanta

🕔07.Aug 2013

Aveti nevoie de servicii de taximetrie complete si complexe in Constanta? Doriti sa transportati sau livrati un colet intr-un timp scurt si in siguranta fara a apela la companii de curierat rapid sau alte metode costisitoare si complicate? Atunci City Taxi este partenerul dumneavoastra; compania dispune de o flota auto extinsa precum si de personal calificat care poate rezolva in timp scurt si fara probleme orice fel de solicitare primita.city taxi

City Taxi este o compania de taximetrie ce doreste a fi unica pe piata din Romania. Serviciile puse la dispozitia clientilor depasesc aria de acoperire a taximetriei clasice deoarece personalul firmei este instruit pentru a rezolva o gama larga de cereri si solicitari. City Taxi va poate ajuta sa transportati sigur si rapid colete, marfa, dar si persoane in varsta sau copii. Mai mult, oferim asistenta tehnica si vizite medicale in cele mai confortabile si sigure conditii.

Personalul nostru este respectuos punand intotdeauna necesitatiile clientilor pe primul plan. Dispunem de servicii speciale pentru transport copii si batrani, angajati dar si pentru asistenta in cazul in care masina dumneavoastra nu mai porneste din cauza bateriei. Punem la dispozitie masini cu soferi pentru transport personal firma sau parteneri de afaceri si garantam o calatorie fara situatii neplacute datorate personalului angajat.

City Taxi dispune de o flota auto extinsa ce cuprinde autovehicule diverse ce pot fi intrebuintate pentru indeplinirea ireprosabila a cerintelor exprimate de catre clienti. Autovehiculele sunt noi, se afla in perfecta stare de functionare si dispun de accesorii precum aer conditionat, scaune confortabile, parasolare, etc. Cel mai important aspect este reprezentat insa de raportul calitate / pret, cel mai bun de pe piata din Romania. Tarifele sunt accesibile si stabilite in functie de serviciile solicitate.

Dupa cum am precizat deja, City Taxi Constanta asigura servicii de transport marfa sau colete in regim de taximetrie. Aceasta poate reprezenta o alternativa la indemana si rapida a clasicelor servicii de curierat rapid. De cele mai multe ori aceste servicii de curierat rapid nu asigura livrarea coletului in timpul specificat ceea ce inseamna ca imaginea dumneavoastra va avea de suferit. Asadar, pentru a evita situatiile neplacut, alegeti sa transportati coletul sau marfa in cauza prin intermediul serviciilor de taximetrie puse la dispozitie de City Taxi. Masinile sunt urmarite prin GPS asadar putem sti in orice moment unde se afla comanda dumneavoastra si cat timp mai este necesar pana cand aceasta va ajunge in siguranta la destinatie.

La cererea clientilor putem anunta / confirma telefonic atunci cand coletul a fost livrat. Transportul se va realiza rapid, sigur si cu discretie. Transportam orice tip de marfa, sau colete in Constanta sau in imprejurimi, oferind personal instruit si masini speciale pentru transportul de marfa.

Daca doriti sa obtineti detalii suplimentare City Taxi va sta la dispozitie cu o pagina web proprie in care puteti sa va creati un cont propriu de acces prin intermediu caruia puteti solicita anumite servicii intr-un timp mult mai scurt. Utilizand site-ul oficial puteti transmite mesaje sau cereri speciale completand formularul pus la dispozitie. Pentru alte comenzi sau pentru apelarea dispeceratului, utilizati datele de mai jos.

City Taxi, contact:

Tel: 0241.933 Fax: 0241.606.061
Email: office@citytaxi.ro
In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, astfel beneficiind de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

  Tahograful este un dispozitiv necesar transporturilor rutiere, care are rolul de a inregistra viteza autovehiculului,

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

  Cartea de vizita a devenit o necesitate. Reprezinta o metoda eleganta prin care sa-ti promovezi

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

  Industria alimentara ocupa un loc fruntas in topul industriilor din tara noastra. Romanul este obisnuit

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Ti-ai dori sa lucrezi cu cineva in ceea ce priveste colectare carton in Bucuresti? Ai

Despre gama de benzi adezive

Despre gama de benzi adezive

  Fie ca reparati, sunteti pasionat de electronica sau pur si simplu aveti nevoie de o