articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii hidroizolatii Constanta

Servicii hidroizolatii Constanta

🕔04.May 2016

In cadrul lucrarilor de constructii ce se fac in orasul Constanta la cladirile noi, sau la amenajari ori renovari, apare aproape mereu problema timpului precum si problema costurilor serviciilor de hidroizolatii in Constanta, problema care se rasfrange asupra lucrarilor efectuate de toti ceilalti implicati adica al arhitectilor, al constructorilor si al beneficiarilor.

Pentru a se mai rapid constructiile dorite si casa scada costurile executiei acestorr constructii, in plus fata de materialele traditionale care sunt beton, bca-uri, caramida, blocheti din beton si altele, sunt utilizate si materiale moderne ce fac parte din categoria materialelor usoare.
In acest oras ca si in altele ce se afla in plina dezvoltare si din punct de vedere al constructiilor, se fabrica industrial si deasemeni se manipuleaza aceste materiale, ele putand fi puse in opera foarte rapid si usor. Ele au insa un dezavantaj ce consta in rezistenta limitata de care dispun la contactul direct ce il au cu apa ori la expunerea indelungata care se face la umiditate. Din acest motiv, se impune sa se protejeze suprafetele, folosindu-se o hidroizolatie.
Pentru ca domeniile in care se aplica serviciile de hidroizolatii in Constanta sunt multiple, in primul rand in cadrul anumaritor constructii, specailistii in domeniu doresc sa abordeze in acest fel impermeabilizarea care se face in primul rand suprafetelor de la interior cum ar fi bai, cabine de dus, bucatarii,etc., incercand sa raspunda clientilor la intrebarile pe care acestea le adreseaza, inclusiv online, accesand sitee-uri cum ar fi www.paunyxconstruct.ro .

Necesitate impermeabilizarii bailor

In aceste spatii cum sunt baile, apa este cea care vine direct in contact cu suportul, sau accidental in cazul unor inundatii, sau prin scurgerile ce se fac pe placajul ceramic ce se afla la dus sau la robineti si astfe patrunde prin chitul rosturilor , in acest fel ajungand direct in sapa sau in tencuiala.
Sunt semnalate deasemenea, probleme numeroase de infiltratii care apar din cauza instalarii facute in mod defectuos a sifonului montat in pardoseala.
Specailistii avertizeaza ca in cazul chiturilor de rosturi, acestea nu vor substituii hidroizolatia ce se afla sub placari.

Produse pentru hidroizolarea suprafetelor de suport

Un materialul inovator considerat astfel de specialistii in servicii de hidroizolatii Constanta si pe care acestea il propun ca protectie impotriva efectelor care sunt provocate de infiltratiile apei este reprezentat de o hidroizolatie cunoscuta ca fiind pe baza de rasini acrilice si care se gaseste sub forma unei membrane lichide, care are o intarire si o uscare rapida.
Acaesta hidroizolatie are avantaje numeroase atat din punctul de vedere al timpului si al banilor in comparatie cu alte materiale traditionale ce erau utilizate in trecut, cat si din punctul de vedere al tipului emulsiilor bituminoase ce nu pot sa fie placate intotdeauna cu adezivi de aceea necesita sa se aplice un start nou strat de suport cum ar fi sapa sau tencuiala.
Acest tip de hidroizolatie este gata preparata, se poate aplica foarte usor folosindu-se trafaletul, in doua straturi, se va usuca rapid putand fi lasate doar 2 ore intre aplicarile straturilor.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare