articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii funerare cu Funerare Paul

Servicii funerare cu Funerare Paul

🕔05.Feb 2015

In ultimii ani, piata serviciilor funerare s-a diversificat foarte mult, fiecare furnizor incercand sa ofere o gama cat mai larga de produse si sa aduca plusuri in oferta sa. Cu toate ca este un domeniu de care multi se feresc, decesele fac parte din viata noastra de zi cu zi, iar cei care au inceput un business in acest sens, au castiguri destul de mari.

Costul serviciilor funerare in Bucuresti

Acest aspect difera foarte mult de bugetul pe care familia decedatului il are la dispozitie, dar si de zona in care este amplasat locul de veci. Un sicriu poate varia intre 500 si 5000 de Ron, in functie de materialul din care este construit si de accesoriile alese. De obicei se alege lemnul de brad deoarece este foarte usor si mai rar se optează pentru fag sau stejar.  Costul serviciilor funerare in Bucuresti poate fi achitat la unele companii si in rate.

Pachete funerare

Pachetele funerare sunt un mix de produse si servicii funerare oferite de companiile de specialitate. Acestea includ sicriul si accesoriile, transportul decedatului si asezarea in sicriu. Serviciile funerare complete includ inclusiv un medic constatator al decesului, rezolvarea actelor necesare  inhumării, coroane de flori, jerbe, crucea, prosoape, lumanari si alte accesorii pe care le doreste familia. Serviciile funerare pot fi diferentiate in doua categorii: pachetele pentru spital (in cazul in care decedatul trebuie preluat direct de la morga) si pachetele pentru acasa.

Accesoriile funerare

In functie de buget  dar si in functie de traditiile urmate, fiecare familie alege pentru inmormantare accesoriile necesare. Acestea sunt de doua tipuri: accesorii practice (se pot alege modele diferite de manere pentru sicriu, lumanari, candele, cruci) si accesorii decorative (elemente ce pot fi montate pe capacul sicriului, tapiteria, ornamente florale).

Pe langa produsele puse la dispozitie, multe companii ofera consiliere gratuita in alegerea acestora. Astfel ca aveti optiunea sa beneficiati de servicii funerare complete cu ajutorul consultantilor din cadrul companiilor de specialitate. Puteti  fie să le luati in considerare sfaturile, fie sa le spuneti de ce buget dispuneti si ce obiecte sunt considerate strict necesare din perspectiva dumneavoastra si ei se pot ocupa de alegerea lor. Astfel, fie le dati mână liberă tn alegerea obiectelor, fie ei va pot prezenta diferite optiuni.

Unele companii ofera servicii funerare in Bucuresti, complet gratuite daca prezentati talonul de pensie al decedatului. Daca pachetul de servicii funerare ales de dumneavoastra este mai ieftin decat ajutorul de inmormantare oferit de catre stat, vi se ramburseaza pe loc diferenta de bani.

Din ce in ce mai multe companii care ofera servicii funerare, au si opţiunea de incinerare a decedatului. Si in acest caz costurile difera in functie de produsele alese si accesoriile achizitionate, dar si in functie de complexitatea serviciilor. De exemplu, compania se poate ocupa de toate actele si taxele necesare incinerarii. In functie de dorinta familiei, de a se imprastia cenusa sau de a fi pastrata ulterior, se poate achiziţiona o urna funerara. Astfel de servicii funerare complete si cu o varietate extrem de mare de accesorii gasiti pe site-ul www.funerare-nonstop.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.